Sada je: 09 lip 2026, 14:52.
Moderator/ica: medo14

) ali sad je malo stala. 

I progutala ju je očas posla, baš joj se svidjela 

) - vidjela sam ih nekad u Tisak Mediji 

Berta je napisao/la:procitao je sve '7 tajanstvenih', '5 prijatelja', bum tomice, od hrvoja kovacevica sve, zlatko krilic, ivan kusan.
ovako i moj 10 godisnjak
sad cita neki serijal Julie Volmert: tri detektiva i... pa tako x puta, ne znam koliko nastavaka ima
nekidan je vratio i nesto od Gavrana, nisam znala daje on i za djecu pisao
8godisnjakinja uglavnom guta Garfielde, ima ih hrpa uvezanih u knjiznici, i voli pesmice, posebno Femenica. Ostalo jos uvijek cita vise krace price, od bas knjiga je krenula sad s Carobnicom Lili (prvi put kad je uzela nije joj se svidjelo), Gregove je procitala, Pipi dugu carapu i sl.

) http://www.booksa.hr/knjige/za-djecu/ve ... alih-ljudi
i s odraslim po želji prokomentirati 

, bas cu pogledat u KGZ kataloguTmamaKiN2 je napisao/la:Olja, ove knjige Urosa P.izgledaju fora, tko zna jel ih ima kod nas za posudit, bas cu pogledat u KGZ katalogu
), Geronima Stiltona i Oscara Tortugu (ove na talijanskom). Preko Stiltona se sada (samo)zapalio (=bez naših sugestija) za Julesa Vernea, a zbog Tomice uzeo Nikicu (s popisa
).
) 
, isto obožava mitologiju (mislim da to sva djeca vole, ja sam to gutala kao dijete). 

dunja je napisao/la:warrior cats, pročitao je prvih 6 nastavaka izašlih kod nas, sad čita na engleskom, naručili smo paket od 5 knjiga čini mi se (12 god)

ali M baš radi za hrvatski prezentaciju Percy Jacksona 

saptacica je napisao/la:Kak to misliš da nije prevedena? Ja sam ju čitala na hrvatskom sto posto. Kratka povijest svijeta za mlade?!
O čemu je čudesni Maurice?
evo je
(vidi što mi radi predšopingčarska groznica (guglala noć prije odlaska u Trst), nema veze, ovako će bar usvojiti terminologiju na talijanskom)
serijal Kuće noć

Liv Tyler je napisao/la:Mojoj je zanimljiva Sanja Polak. Vjerovatno jer je djevojčica njenih godina i smješna joj je. I tako trenutno sve što uspijemo naći da se radi o vršnjacima.
meni je sve to isto 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.