eh, kad sam se već falila do sad, samo još jedna vijest. ošla je i na juniorsko, u konkurenciju curki 4 godine starijih i tu sa jednim skokom pobrala broncu.

daklem sad ima 3 državne medalje u 3 starosne kategorije, dva zlata i broncu. kadetski rekord nije popravila, iako ga ima debelo preko aktualnog na treningu i skoro se rasplakala od jada. no, do kraja tekuće godine joj je trenerica obecala vodit ju na neki dvoranski miting pa se smirila

moram reć da mi je drago kaj bu sad malo ohanula, iza nje je 4 tjedna opakih napora, "uspjela" je i ozljedit m. peroneus na odraznoj nozi i zatejpana je skakala, baš se i vidjelo da nemre više.. ipak je ona još curica, nesvikla tolkim naporima. prvenstveno psihičkim, rekla bih

saće oko uskrsa lagano na pripreme na more pa bu se pripremila kak spada na sezonu na otvorenom.
škola za sada šljaka besprijekorno, ravnatelj i raska su divni i puni razumijevanja, ravnatelj joj osobno dolazi srdačno čestitat u razred uz
kad budu te "prave" prijave za srednju, nisam niš vidjela na stranici

@ivana, čula sam da će nova rješenja o kategorizaciji hoo biti gotova cca početkom travnja najkasnije. a lista na has-u u svibnju.