Sada je: 01 svi 2026, 06:17.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
dosta bi nereda bilo. pa i sad ali mi je svejednoDulcineja je napisao/la: Nekad se posluži i prstima kad jede varivo, jer baratanje žlicom uglavnom još nije svrsishodno, više je soboslikarskog karaktera.

to je ionako baš "hrana" kakvu bi beba trebala jesti. Da nije ona nudila odmah i paštete i hrenovke, a vjerojatno i milchschnittu i monte? To je baš biserni primjer kako uništiti vjerodostojnost nekog priloga...Diami je napisao/la:Kud su za prilog o tako zanimljivoj temi našli mamu koja daje smokiće...
ako N. zgrabi smoki, necu joj ga cupati iz usta. nek ga sazvace, pljunut ce ga ili progutat. jedan ju nece ubiti.

ŠokNaŠok je napisao/la:steta da nemam tu s nikim usporedjivati dojmove
mrs. eastwood je napisao/la:Nije samodohrana ni to da dijete samo drži namirnicu u ruci, niti da mu je dopušteno da zgrabi što mu dođe pod ruku.
mrs. eastwood je napisao/la:Nije samodohrana ni to da dijete samo drži namirnicu u ruci, niti da mu je dopušteno da zgrabi što mu dođe pod ruku.
o tome da dijete vođa dohrane je ipak vođa uz naše nadgledanje o tome što je primjereno za njega. ŠokNaŠok je napisao/la:skuham juhu za cijelu obitelj ali stavim samo jednu zlicicu soli na veliki lonac

jer ja ne vidim neko zlo u žlici
a pobornik sam toga da djeca jedu sama (možda baš zato što moj stariji ima otpor prema tome ŠokNaŠok je napisao/la:(2) knjiga tj autori sumnjaju tj navode da se nazalost nije smanjio broj beba s alergijama zbog kasnijeg uvodjenja namirnica pa prema tome nije pravilo da se ceka (ali mislim da spominju jake alergene.. mogu provjeriti jos u knjizi kad uhvatim vremena)
ŠokNaŠok je napisao/la:(3) autori smatraju da je steta bebu koja je navikla na slatko mlijeko koje mijenja okus prema onome sto mama jede , staviti na bezukusnu kasastu hranu tj ne slazu se da ce se beba ogaditi ako proba nesto gorko, ljuto ili kiselo..nego dapace, razvit ce pozitivniji stav prema hrani i htjet ce probati razne stvari
a to da će je gorko, ljuto i kiselo navesti da ima pozitivniji stav prema hrani, misim iskreno to mi je toliko općenita tvrdnja i toliko generalizirana da ne znam šta bi rekla...
dapace, uvijek se stavlja djetetu zlica prilikom jela da lamata s njom jer je cilj da sto cesce vjezba s njom kako jesti samostalno.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.