Sada je: 01 svi 2026, 06:17.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Bellatrix je napisao/la:najbolje ne imati nikakvu reakciju a pogotovo nešto tipa da se zavrišti li poviče, jer oni vole izazvati bilokakvu reakciju kod majke i sretni su da su je oni sami izazvali.

a flašicu s običnim mlijekom neće ni pod razno.

Baš me nešto iritira kad siki. Nikada me nije ujela dok doji već neki dan kad je opekla ruku.Ali sada svaki put kad doji kao da mi struže siku zubima,a zubi oštriiiiiiiiii
Još ako zaspe na siki,ne opusti se kao prije već čvrsto zubima je drži i namučim se da je izvadim,boli li boli 

ona joj jače stisne zubima.

. I prije par dana krene kao nekakva slaba menga i stane
Možda je i to razlog. Još su i noćna buđenja učestalija...

mamashnita od noje je napisao/la:kako sestomjesecnoj bebi reci 'ne' kad ugrize i ocekivati da ista shvati?

HOROOOOR i tako napravi svaki drugi dan

.. znam da nije smiješno , al pukla sam ... sječam se moje curke što je radila. Doslovno mi je pojela bradavice .. do krvarenja!!! Bez zubiju naravno .. probaj jednostavno prstić gurnut u usteka , da ponovno primi i sve bude ok 

Ili odbije dojku-nije gladan ili nema vremena jesti jer je nešto zanimljivo okolo. Dojim ga u njegovom okruženju na koje je naviknut, od početka u ležećem položaju (što nam je i fizioterapeut preporučio zbog motoričkih smetnji), u miru našeg kreveta. Ništa se nije promijenilo u odnosu na tjedan prije kad je sve bilo u redu (na moru smo dva tjedna i nije pokazao da mu smeta promjena, kao ni svaki put do sad, a relativno često smo putovali i mijenjali okruženje, gradove itd.). Inače je sve do sad bio 'odličan' sisavac- vukao je bez greške, imao oko osam podoja dnevno (ima ih i sad), jeo 150-200 ml po podoju (vagano prije i poslije podoja), sisao najviše noću u zadnje vrijeme jer danju više nema vremena-sve ga zanima i pojede znatno manju količinu nego noću. Sve je bilo u najboljem redu i sad se odjednom pretvorio u opasnog grizlija!

i ne grize stalno, nego tako - tu i tamo, kad se najmanje nadaš!

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.