izdržalo je.

Sada je: 18 tra 2026, 13:45.
Moderator/ica: nevenera

. Uglavnom jučer sam prala ono što sam imala pa sam još stavila na dodatno ispiranje kojih 45min danas se suše pa čemo vidjeti. Ali ipak smo išli na vađenje krvi i dali smo urin.
bravo.
bit će 2 mašine uložaka, jedna mašina fitted pelena, jedna mašina covera i još jedna mašina tetri i jedna prefolda.

) po par pelena modela koje šiva (s ušivenim uloškom, s odvojivim ulošcima i pocketice) i covere, i raspištoljila sam se sa close parents AI2... Na ovo me potaknuo i mm, jer njega pošaljem u dućan po jednokratne, prvo pita kaj opet novi paket, pa mu padne mrak na oči kad ih plati. Jedino mu nebum rekla koliko koštaju ove close p.
Jel to ok za startati i malo se naviknuti? Kasnije namjeravam nabaviti još neke vrste i modele...

to će mi biti 8 kom pelena za početak, planirala sam ovako kako kažeš Nevenera, kombinirati za početak, pa povećavati kolekciju. Sad malo gledam AiO pelene, pa me zanima koliki dio kolekcije kod vas mame koje koristite pp zauzimaju AiO pelene? S obzirom da su jednostavne za korištenje, ali čitam kako se moraju češće mijenjati da ne propuste. Jesu li vam se pokazale zgodnije za bebe ili kad su djeca već porasla? Vidjela sam da su kao dobre ocjenjene totsbots i bumgenius (uz cp koje čekam). D. je sad 2 mj. i ima oko 6 kg, pa gledam što bi mu sad više odgovaralo. Žao mi je ako ste negdje već odgovarale na slična pitanja, pročitala sam i ocjenjivanje pelena i testiranja, ali trebala sam voditi bilješke da pokopčam sve što me zanima, al nisam

Mnogo toga ovisi o građi bebe pa nekome jedna pelena može biti grozna, a drugome odlična.
.
Tako da ću se zasad uglavnom takvih držati, a i povoljnije su.
Dogodila mi se neka zbrka oko uplate, ili sam ja napravila neku glupost, ili je e-zaba nešto zablokirala, nije mi jasno, uglavnom, novci odoše kud ne treba
Već znam da ću naručiti ponovno, samo one skuplje iz nove generacije
(kad ne mogu odoljeti - vidjela sam one s uzorkom na robote) - još budu ovi sretni kaj prva narudžba nije prošla.

Dulcineja je napisao/la:Imam na mašini program koji uključim svakih mjesec-dva za čišćenje bubnja i ide bez praška i veša, dakle s praznim bubnjem.

ali slažem se bolje odmah v2
kad vidim neke lijepe pp.

Široka među nogama, bumbasta, ogroman džep... Totalno neprikladna za mog bebolinca. Možda bi većoj djeci bila dobra.
A čitala sam neke recenzije i očekivala barem mercedes...kad ono-stigao fićo. Sve mi žao kuna koje sam potrošila. 

Kad sam rekla većoj djeci mislila sam na bucmastiju djecu- djecu onog tipa kojima odgovara i Tots Bots AIO.

Moja djeca postanu žgoljava tek nakon druge godine, a tad nam pelene valjda ne budu više trebale.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.