morat ću pogledati taj iveral. moje su baš 15 ili 16 cm visoke nožice, zato sam i htjela ikeine lajsne da ne moram ništa petljati.
Sada je: 25 tra 2026, 20:36.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

thalia je napisao/la:ne kužim kako si ih pričvrstila
morat ću pogledati taj iveral. moje su baš 15 ili 16 cm visoke nožice, zato sam i htjela ikeine lajsne da ne moram ništa petljati.

..bila danas konačno u IKEI solo s klincima, nakon čega sam teti na blagajni rekla, da ste bar umjesto psima zabranili ulaz djeci
Ko da ih je neka hiperenergija drmnula i još ih drži

Jedan kut (donji elementi) je izveden klasično s policama, tu je naravno puno prostora u elementu, ali je unutra nedostupno - tu potrpam neke zdjele i stvari koje rijeđe koristim. U drugom kutu imam nešto ovakvo - http://www.wuerth.com.hr/katalog/WURTH- ... ge158.html

ne kužim kako si ih pričvrstila

ivana7997 je napisao/la:thalia, mogu ti poslati fotku tih dodataka na nogice ako imam jos koji doma pa ce ti mozda biti jasnije
danas sam bila u ikei treci put ova tjedan

Vidjela sam na ikeinoj stranici dobar izbor karniša i šipki, ali mislim da nemaju baš neke zavjese. Ali imaju dobre regale za knjige. 

m vas ne pitajte me ništa jer me cijeli dan ispituju.
Dijete mi je premalo, nit je da ga vodim s nama, a žao mi ga ostavljat na čuvanju zbog shopinga. A moram priznati da sam znatiželjna, a i namještaj je jedna od rijetkih stvari koje volim razgledavati i kupovati. MM je popisao sve što nas zanima, on vjerojatno neće ni hodati po trgovini, neg otići direkt u skladište po stvari 

medo14 je napisao/la:
ono što sam primjetila u odnosu na ikea graz, da su neki proizvodi koji su u ikei graz bili 1 eu (to znam sigurno jer sam ih kupovala), u ikei u zagrebu prodaju se po 14 kn.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.