Za covere nemam iskustva, meni su zasad svi dobri. Svi ostavljaju tragove na nogicama, ali onak, tek tolko, mojem bucku na šlaufastim nogama i trenirka ostavi tragove. Čak su mi najbolji od šivalice, radi ih po veličinama, ali imaju dodatno dva reda drukera za smanjivanje, tak da se daju fino podesiti ovisno o težini djeteta (ak je na granici za veličine) ili po peleni ak je manja ili komotnija. Jest da ME ima tanji i mekši materijal, al dobro...
Naručila sam vuneni cover, onaj koji izgleda kao gaćice s onom zaštitom oko nogica, od pulovera kaj se šiva. Ak bu dobar budem se pohvalila, ak ne bu dobar, bum tiho
I probala bum nagovoriti mamu da mi takav sašije od mm-ove veste kaj sam u pranju stisnula
Pa da vidim kak bu to ispalo...

odlucila sam probat pp pa vidjet kako će to funkcionirati. Pocela sam citati teme na ovom djelu foruma i priznajem jos uvijek mi je zbrka u glavi od vrsta pelene i raznoraznih ponuda. Tako da mislim da je najbolje kupit par komada i vidjet kako to sve funkcionira a onda ići dalje. Pa me zanima perete li vi njih ikad s ostalim vešom jer ako uzmem nekoliko neću napunit mašinu...a ne zelim se niti zaletit sa kupnjom većeg broj pa da onda odustanem. I sto je bolje one size ili ipak po veličini uzeti? Malac mi ima 7 kg...to bi bila M?