Sada je: 18 tra 2026, 15:16.
Moderator/ica: nevenera
Dakle od Rode privremeno odustajem, a temu ocjenjivanja pelena detaljno proučavam i zabilježavam ono što se sljedeće kupuje... Postaje zarazno! 

Liv Tyler je napisao/la:Ako ćeš kupovati rodu preporučila bi ti da ih ipak uzmeš rabljene, malo korištene, u pola cijene.

.
Sreća pa me nijedne još nisu razočarale, ali s obzirom da smo na početku vjerujem da će bit i toga...
)?
Trgovina-Darivanje-Posao je podforum na kojem možete pročistiti ili napuniti svoje i dječje ormare te ponuditi ili potražiti usluge. Članovi trebaju imati staž od 6 mjeseci i 300 postova. Ulaz odobrava moderatorica. Ukoliko članovi nemaju navedene uvjete, ulaz odobrava vijeće moderatorica.

Jasno mi je da je super stvar kad se dobro lanoizira. Sad važem jel probati s vunom ili kupiti veći Rikki dok još ima. Jel Popolini vuna slična Disani? Ako netko zna dal se isto stisne broj-dva kao disana što sam tu čitala? Moj je bebač sad blizu 9 kg, neznam koliko je dug, ali robicu nosimo 74-80 - mislim da to nije toliko stvar kod njega da je dugačak, nego "širok" jer su mu rukavi obično predugi, ali manja roba ne ide na njega
Da se eventualno radi veličina znam orijentirati.

morena je napisao/la:Jel Popolini vuna slična Disani? Ako netko zna dal se isto stisne broj-dva kao disana što sam tu čitala?.

ja sam na e-baySuperNova je napisao/la: Gdje nabavljate legsice?
po meni se mora stisnutimorena je napisao/la:Ako netko zna dal se isto stisne broj-dva kao disana što sam tu čitala?

općenito jel
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.