Sada je: 18 tra 2026, 13:45.
Moderator/ica: nevenera
)
Dobro da uvijek paničarim kak bu nešto malo pa kupim uvijek broj veće, jer da sam gledala težinu kad sam kupovala ne bi ga uopće nosio

Doduše, većinu pelena nisam ni jednom smanjila 

nevenera je napisao/la:SuperNova- ja ih stavim upelenu. body i donji dio treba bit veći ili vrećast

Radi se o Flaficama. Kad ih skroz produžim ljepše stoje u struku, ali su mrvicu šire oko nogu... Kad ih skratim (srednja dužina) nekako mi stvaraju "šupljinu" ispod trbuha, ako me razumite, ali su sigurnije oko nogu. Mali je mršav, a duguljast... Šta da radim?

lanolizacija je očito dobra. Pelena je bila poprilično mokra, a cover samo mrvicu vlažan iznutra. Zadovoljna sam, ne osjeti se nikakav miris, što mi je isto super. Sad se provjetravaju pa stavljam opet večeras na noćno testiranje 

. Ma super za vuneni, to je zakon. 

10 sati smo izdržali i nije propustilo, možda bi bilo i duže da se nisam oko 5 ujutro uspaničila jer mi se učinio da je krevetić vlažan...
ali kad sam ga presvukla sva robica savršeno suha, cover iznutra malo vlaža i to je to 

Imala sam priliku naručiti bez poštarine, potrefilo se slučajno, pa sam uzela tu. U međuvremenu sam nabavila i veći cover, sad mi dijete spava u Rikki XL

morena je napisao/la:
Po pitanju smrdljivih pelena nisam imala problema, ali u jednom periodu su nam noćne znale ujutro smrduckati. Nedavno sam počela stavljati više detergenta nego do sada - manje od preporučenog na pakiranju, ali definitivno više od dvije žlice kak preporučuju za pelene. Niš ne smrdi nimalo, niti noćne. I nema fleka, makar smo počeli dohranu, a ja više ne ispirem pelene od kakanja onako revno kao prije. Mislim da je za tvrdu vodu dvije žlice detergenta stvarno premalo za dobro oprati.
ali u zadnjih par tura javlja mi se neki ustajali miris kad otvorim vrata od mašine, to nije miris urina nego baš miris vlažne robe koja je malo odstajala i taj miris nestane nakon što povješam robu na sušilo i osjeti se samo na pelenama kad zabijem nos u njihdok su još vlažne. Kad se skroz osuše opet su potpuno bezmirisne.. kako se riješit tog ustajalog mirisa iz mašine?

a koristila sam tekući deterdžent i to cca jednu veliku žlicu sam stavljala

badada je napisao/la:prvo očisti mašinu, vidi da ti je filter čist i da u ladici (pretincu) nemaš gljivice
pelene operi na 60 minimalno, e sad netko voli stavit više praška netko pak voli oprat bez imalo praška, nije bitno samo da ne smrde![]()
naše pelene nedavno prosmrdile, oprala sam ih bez praška na 90 i sad su opet ok
pjenile su se stravaa koristila sam tekući deterdžent i to cca jednu veliku žlicu sam stavljala

). Jedino bi ja isprala nakon toga još jednom, ne bi stavila ocat recimo u zadnju vodu umjesto omekšivača, nego ga uliješ tokom pranja.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.