Sada je: 01 svi 2026, 06:19.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

i nadam se da će velika cura sad sama polako odustat!
da nek je zagrlim
)ivana7997 je napisao/la: meni je najveci korak bio kad sam shvatila da je sve to stvar moje odluke na koju imam pravo

latica je napisao/la:i tako, eto borimo se pomalo. zaspala je na kraju bez cice i to prilično brzo, malo smo se nosile, malo gledale slike na mobitelu, onda je poslije plakala: moditel, sike gedat. pa sam si mislila, ak joj ne dam više mobite, ne moram ni cicuto nam je sad prvi korak - da zaspemo bez cice, a drugo ćemo s vremenom ...

govorila bi ona to i prije nekad, ali bi opet kasnije tražila. a sinoć nije. počela je cvilit, ja sam rekla - cica spava i ti znaš da cice nema. ako ti sad počneš plakat ja idem u drugu sobu, tata će te čuvat. - I ona prestala i ni zaplakala nije. Ali se zato vrtila sat vremena, priča, pjeva, ljubi me, šapće mi na uho, opet pjeva, ona ne zna leći mirno,ne zna jednostavno, ja je zagrlim, 10 minuta se namješta, te skine čarape, te nek joj obućem, te ovako glava najastuk, te onako, i kad se napokon namjesti, ja odahnem, nije prošlo 5 sekundi, evo je opet u pogonu

Ne brinite cure, tu ste nadomak. Bice to sve ok.

tata im je bio naručio jer sam ja bila vani pa su ručali čevape. i kad smo napokon išle u krevet, ona u prolazu uzme još jedan čevap i ide u krevetić, legne, ja je pokrijem i ona fino gricka čevap i priča i "spava". kažem ja malo kasnije, onako u mraku: di ti je čevap? a ona se digne na koljena i zine i pokaže prstićem u usta i promrmlja punim ustima: tu
poslije sam je još malo digla da se pomazimo, a ona gospođica miriši na čevape
tako da eto, kad nema sise, dudu neće, barem uvijek možemo računat na čevap 
latice, preslatko!!! Moja no.4 je jedno vrijeme tako tamanila kisele krastavce!

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.