Ja sam kupila sredstvo za pranje zajedno sa sudoperom. Bijelo, gusto. Pogledam doma kak se zove. S tim jednom mjesečno sve izglancam, inače s običnim ajaxom za kuhinju (onaj s pumpicom, zeleni)
Nakon neobjašnjive, i krajnje užasne odluke Brefa za promjenom asortimana i ukidanjem hvaljenog i slavljenog bijelog Brefa, nakon dvije godine bunila i ništavila, dobila info za ovo:
Dakle, da, to je spužvica koja glumi gumicu za brisanje, i da, sudoper je sniježno bijel nakon nje .
a meni treba da bude tamnoplavi nisam otkrila nikakvo posebno sredstvo, osim da ga obrišem svaki put sa suhom krpom. a to baš nema smisla na redovitoj bazi.
Moj je tamno sivi, prije sam tim oriđiđi sredstvom gustim bijlim od Blanco firme, kupljenim u ducanu koji prodaje sudopere, a sad s običnim Arfom lemon, i sve ode. Povremeno ulijem malo octa i postavim preko noći napunjeno, bolje djeluje nego išta drugo, nekako ga osvježi.
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
Ne vidim fotku koju je postavila Šaptačica a kako je mm izlio voćni čaj i nije isplahnuo bež siligranit je postao lagano rozi pa bi htjela kupiti tu krpicu. Ako znate što bi još pomoglo javljajte.
Ne vidim Šaptinu sliku, al ja cistim uvijek s onim bijelim DMovim magicnim spuzvicama. Mislim, s tim cistim sve :lok pa i sudooer. Pise na kutiji Schmutzradierer, 4 komada u pakiranju
ja nisam sigurna dal ja to imam. majstor kaže da je to neka kombinacije kamena i plastike, ili tako nešto. bijeli je i jako se prlja. ono,izbaciš kavu i sve se zapacka. stavim domestos utrljam svuda i oribam i operema nakon 10 min. super bijelo
Koja je prednost onda silgranitnog sudopera od obicnog stainless steel, kad se tako tesko odrzava? Ja sam mislila mijenjati, ali nekako sada ne vidim prednost
ako se jako zagledam, i na mom ima malo promjene boje od cikle/čaja/čega već, ali budući da se ne vidi jako, ne uzrujavam se povremeno naspem ocat i izribam, ali sad bi baš mogla probati sa spužvicom iz DM-a
"All you need is faith and trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan