Mene veseli što mi je frendica u 4. mjesecu trudnoće i planira koristit platnene
tako da odmah znam šta ću poklanjat.Inače poznajem samo 2 cure koje koriste platnene, ali one su mi više poznanice tj. frendice mojih frendica.
Sada je: 18 tra 2026, 13:46.
Moderator/ica: nevenera
tako da odmah znam šta ću poklanjat.

I da, treba ih imati barem 40 

morena je napisao/la:I sad sam se sjetila kak je Nevenera napisala kako je dobro imati oko 40 pp. Tako je ona preporučila. Ja sam tek kretala tad s pp, i to mi se činilo puno previše. A sad ih stvarno imam tolikoI da, treba ih imati barem 40

ali za dan mi se čine malo glomazne, ne znam jel to sad dok je mali (5 mjeseci) ili će nam bit glomazne i sa godinu dana
al nemam nijednu tako da nemam pojma zapravo. Privlačnije su mi ai2 pa mislim da je to dobitna kombinacija za ljeto koje btw jedva čekam

Kad zamislim taj model u mekanoj velur verziji, mislim da će nam super biti

Osjećam se ko da nikad nisam koristila platnene,a prošlo je svega godina i pol. Mladić je još uvijek u plastici jer čekam da nabije još koji gram, ali jedva čekam da izađemo iz plastike i ubacimo se u mekane platnene. Moram oprat Martine platnene i vidjeti što uopće imam. Sigurna sam da mi fali covera u veličini S, ali sigurno i nešto pelena. Sad sam na prihvatljivoj brojci od 25, ali uz sve one krasne dezene domaćih teta šivalica nema šanse da stanem na tom broju

i u jednom momentu sam se probudila, mm je bio budan i pitam ga zašto je budan, on je nešto promrmljao, a ja sam čula kako govori da želi da naš sin ima nove platnene
Pitam ga jutros jel noćas spominjao pelene, a on naravno nema pojma o ničemu
kuži i on da je stvar otišla u ovisnost 

Ali dijete mi predobro izgleda u toj vuni, duplo je deblji nego inače, smijala sam mu se cijelu večer. Još mu je i velika, od koljena do pazuha je u vuni. Po ljetu ću ga samo tak stavljat spat 

pelena je nekad skroz natopljena od ruba do ruba sa svih strana, ali ne procuri nigdje. 
ne bih htjela micat vuneni još...
baš slatko 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.