mrs. eastwood je napisao/la:ja gnječim običnom vilicom kojom i ja jedem. kuham u običnom lončiću u kojem inače kuham. Iako, priznajem, ovaj mali sam kupila baš za dohranu jer nisam imala tako mali, ali ako treba nešto prigrijati za nas ostale - jednako ga koristim.
slično ovome
koristila sam uobičajeno suđe, i za kuhanje i za hranjenje.
kako su bebini obroci manji, nekako je slučajno ispalo da sam imala jednu manju tećicu za kuhanje, s poklopcem, u kojoj sam kuhala samo za bebu.
ali, ako bi mi zatrebala uzela bi je i za nešto drugo.
imao je jedino posebnu žličicu, silikonsku chicco, ovu:
http://shop.beba-centar.hr/hr/125/3510/ ... hicco.htmlostale zdjelice, tanjurići su isti koje smo i mi koristili.
također, sve sam jednako prala.
štapni mikser ja koristim od ranije za razne stvari.
a skuhana bebina hrana je ionako mekana, pa bi samo zgnječila vilicom, nisam posebno miksala. a jabuku sam ribala na obični ribež.
sve skupa su to bile manje količine, za čas gotovo.
sve mi je ispalo skroz jednostavno. tako sam i pristupila tom hranjenju, a ni danas nemamo problema oko jedenja.
zauvijekmama je napisao/la:te avent posudice su super...ja ih koristim vec godinama
kad sam razmišljala o kupovini avent posudica, Via komplet, i višekratnom korištenju za npr. zamrzavanje izdojenog mlijeka, čula sam da se smiju koristiti samo jednokratno. čini mi se da sam tada poslala i upit Kadulji d.o.o. pa sam odustala od kupnje. pa eto vidite još malo o tome...ne znam da li se u međuvremenu nešto promijenilo, poboljšalo...