Evo da se i mi prijavimo na novi generacijski.
Toma 18.7.2009.
Iako mi se neda pisati ovaj uvodni dio, veselim se druženju s novim mamama.
Koliko se sjećam od zadnjeg mjerenja:
visok 126 cm, težak 26 kg, broj noge 32/33
Imamo i veliku seku od 13g, a toliko + koji mjesec imam i ja mib forumskog staža
Toma ide u vrtić, u sportsku grupu (iako je malo trapav), ali radije bi da je svaki dan vikend ili barem da ga nono ili dida pokupe između 1 i 3. Na sport nikakav ove godine nece

Ide dodatno na engleski, a do nedavno i kod logopeda i vrlo cesto kod zubara jer ima koma zube (za razliku od seke koja je isto kao i on prala zube). Ispale su mu donje 2 jedinice i narasle sve sestice. Ti trajni zubi su zdravi i jako se trudimo oko njih zbog loseg iskustva. Sad sam se sjetila djece sa izjedenim, crnim sjekuticima, nije tako strasno, nama su zubi bijeli, ali ima plombe na svim mlijecnim cetvorkama i peticama.
U vrtići ima nekoliko prijatelja što mi je neobično jer se seka igrala sa svima, a on se više vezao za nekoliko djece.
Kad ove s kojima se ne igra sretnemo u parku, kaže da su mu to prijatelji u parku, ali ne u vrtiću i onda se u parku sa svima igra.
Nisam to baš skužila do kraja.
Predmet njegovog interesa su dinosauri, svemir i ljudsko tijelo. Igre Lego Ninjago i Star Wars-i. Proveo bi cijeli dan na elektroničkim napravama (mobitel, tablet,wii i TV), pa na to moramo paziti i strogo mu ogranicavati jer postane nesnosan cim je malo duze na toj drogi. Sad je super kad je lijepo vrijeme i dugi dan, ali recimo po zimi kad se jos k tome razboli, stvar se nekad odme kontroli.
Jede uglavnom sve, samo je problem u količinama. Sa salatama i voćem baš nismo na ti, nije da ne jede, pojede recimo jednu jagodu i jedan list salate ili 2 komadića cikle. Ali i to je napredak u odnosu na to kako je bilo prije. Slatko zato uvijek može. Njegova omiljena hrana je redom: 1. sushi, 2. mađarice, 3. griz na mlijeku.
Uživamo ovih dana u vožnji biciklom, prekjučer smo prvi put obišli jezero Jarun (6 km), ali nije problem u kilometraži nego u gužvi jer treba paziti kuda voziš i da se u nekoga ne zaletiš. Jučer smo se za promjenu "okupali" do pasa u Bandićevim fontanama