Sada je: 22 srp 2026, 09:01.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Čini mi se da vam super ide. Kod nas kombinacije s voćem idu super, povrće i žitarice samostalno idu slabije, ali ga ipak pridobijem. Zadnje smo uveli korabicu i nije nešto oduševljen, ali ustrajem da mi se ne navikne samo na voćne okuse. Ja prva dva-tri dana dajem čistu namirnicu da prihvati okus, ako ne pojede dovoljno dam mu nakon toga nešto drugo (pogotovo kad papamo nešto prvi dan jer onda isproba samo 2-3 žlice).

čak je i vodu skužio.
danas sam dala hipp krušku. doma nemam ništa, mislila sam možda rižu ali sam odustala. dobila sam kašicu na poklon pa da je iskoristim
nakon druge je skoro povratio 

na mamu 
Diami je napisao/la:ali to je normalan refleks koji djeca nauče kroz tjedan-dva kontrolirati, odnosno ispraksiraju se u pomicanju hrane u ustima

, vjerujem da si uplašena kada krene i da se trudiš izbjeći ga.. I moj dugo nije htio krutu hranu, čak isto već skoro nadomak prvog rođendana, pljuvao bi svud okolo, a okosnica prehane bio nam je Millupin mliječni pripravak

možda je drugačiji princip laksativnog učinka.

nisam mislila s njom kreniti ranije zato jer mislim da će tako ranije formirati "prave" obroke, nego nam je ped rekao kreniti dok navrši 5 mj., a ja to kanim prolongirati bar nekih 20tak dana 

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.