i juha od paradajza.
danas svinjski kotleti s prilogom od brokule, karfiola i krumpira. i povrtna juha.
Sada je: 26 svi 2026, 05:21.

ma bolje da i nismo. Raspao se sav dok sam vrećicu otvorila, proteini se onako odvojili, ma bezveze. Sva sreca da ce šparoge i pljukanci malo popraviti okus.
Opet sam naravno pekla mrkvice u rerni dok sam pekla i taj tofu. Čim se nešto peče u rerni odmah idu i mrkvice u rernu

?

latica je napisao/la:adorabla daj mi reci te šparoge s tofuom i pljukancima kak praviš, to mi baš dobro zvuči, a kupila sam šparoge za sutra?
nemam naravno recept nego moram iz glave a to ne volim da ti krivo ne kažem
), zobeno vrhnje, tofu i obarene šparoge (parila sam ih dok se tofu pekao) i još malo to promiješala i ugasila.
i bez tofua, samo šparoge izdinstaš na lagano i dodaš malo vina da ispari, vrhnje i parmezan. Mislim možeš i luk ali meni je to onda previše.
ne mogu si pomoći ali draže su mi te uzgojene debele nego divljaci. Em su mi ukusnije
em ima manje otpada kad čistim. Divljake jedem samo kao fritaju.

latica je napisao/la:ame super mi zvuči, baš ću to probat. hvala ti puno za trud da sve napišeš!!
imaš te uzgojene šparoge iz našeg kraja negdje za kupit? jer u Slavoniji se sad dosta uzgajaju, ja kupim na tržnici, budu ful svježe i prefine!
eh da i timijan sam zaboravila. U umak dodam listiće timijana zajedno s vinom odmah
i to cijelu vezicu a grančice pečem s tofuom

i uredno na placu kupujem vinkovačke 
netko kesadilje sa piletinom.
Adorabla je napisao/la:netko kesadilje sa piletinom.
kaj si nabaljala u Sparu po 9.99![]()
. I da, vinkovačkih imas ii na Dolcu, Branimircu, Kvatricu. Za Tresenjevku se vise ne sjecam 

, ali isto svaki put po drugom receptu jer jis nisam našla savršeni 

olja je napisao/la:Ja našla na placu kod jedne bakice špinat
I blitvu sam uzela, od nje ću vj. složenac s mljevenim.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.