stiže opet zubić vila

Sada je: 22 srp 2026, 08:55.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

bravo za plivačicu

M je još sinoć dobio neku laganu temperaturu kad smo došli iz gostiju, samo odjednom, a mene u noći uhvatilo šmrcanje i sva sam ko isprebijana. u petak smo se možda malo preforsirali, išli smo biciklima preko pola grada, uz Dravu, pa na piknik u tvrđi, pa na osječku ljetnu noć, a vrijeme promjenjivo, na biciklu se preznojiš ni ne osjetiš... vidjet ćemo kak ćemo sad, samo da njega ne uhvati neka temperatura ozbiljna, evo ga još spava, seka i ja gledamo Mašu, a tata naravno u firmi
sav je u rođendanu, torta od kartona za vrtić je pri kraju, sad samo da mi ozdravi da može pozivnice nosit u vrtić 

Moram biti jako dobro da mi ga mm kupi

onda smo presložili dječje ormare, crtali vodenima, mijesili plastelin i igrali se koječega, recimo i doktora - ona kaže: zini jako i onda sama jako zine i tako sam skužila da su joj petice izašle
baš smo uživali nas troje i njih dvoje su se isto lijepo igrali zajedno, sve više se tako zajedno igraju kad su raspoloženi, seka sve sluša i prati, a veliki je prepun, ali prepun ideja

i puno pusa i zagrljaja

pa moj sinko
)

Doći ćemo mi u srpnju na go opet pa možeš reprizirat ovaj čiz
šalim se, ništa mi to ne slavimo, ali tako pada.

Ali pojeo se dok si rekao keks
!
!
.
.
nevečer su ih svekiji uzeli na sat vremena, ja sam se nakon ne pamtim koliko vremena potuširala bez počasne straže pokraj kade, sve ne mogu sebi doć od šoka
.
I danas ću slično

sljedeći tjedan mi je mama tu s klincima, a onda idu na tjedan dana s mojima na selo. imam u planu sličan scenarij ko ti, polako s poslom, pa ručak gdje mi padne na pamet, pa onda - NIŠTA
navečer idemo čitat priču u krevet a M kaže: ja ne bi čitao, ajmo mama rađe pričat o rođendanu
idemo dugo na more, pa samo mislili dok seka zaspe i ne smije bit na vrućini bolje da se malo s tim zabavlja nego da gleda crtiće, možda bi mu stavili neku igricu edukatvinu ili nešto da malo uči slova i tako nešto ... a ako bude išao na Helen Doron od jeseni, onda će mu isto dobro doći jer oni imaju neke takve sadržaje interaktivne - knjiga i tablet u kombinaciji ... ne znam ni sama, dovumim se, ali mislim da ne bi bilo loše ...

.
!

. Meni je iskreno bilo svejedno ovaj put. Jednako bih rado i curu i dečka. Jelena je htjela seku, ali sad se već navikla na saznanje da ipak stiže još 1 braco. Vesele se oboje
. Vidjet ćemo kako će bit kad se rodi
.
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.