Sunce malo, vidiš kako ona brine da ne zaprlja odjeću pa da mamica nema puno brige
. Tinice, navikni se da imaš manekenkicu u kući, kada uđe u pubertet biti će zahvalna
. Jeste i vi gotovi sa engleskim? Kaj dobe nekakvu diplomicu kada to završi ili kak to ide?Sunceko, baš mi je drago da je L uživao, a baka i djeda su se negdje pomladili deset godina uz njega
.Gaga ne spominji mi komarce, mog Ivana i Emanuelu baš vole, pa da je i samo jedan u blizini, taj ih bude našao i gricnuo ako nisu dobro našpricani...
Baš me veseli da tako uživate Diana, bućnite se koji put i za nas kontinentalce!
Cure su danas dobile svjedodžbe i pohvalnice, sada se igraju sa bracom. Složili su si iza kuće tepihe po podu, autiće i ostale igračke pa imaju piknik. Baš sam sretna što su one tako dobre prema malom, nikad nisu rekle da im je dosadan, naporan ili da im ide na živce. Izmišljaju igre koje mogu zajedno igrati, kada odu od kuće par dana, obavezno im moram SMS-ati njegove slikice da ga vide. Zbilja su jako bliski i vezani, a zbog toga sam ja najsretnija majka na svijetu
.Jučer nisam stigla do KC-a pa ću otići danas...

od mog muža brat ženi kćerku tako da ću sutra i ranije iz ureda da stignem još na frizuru.

...
sve ja vidim...što i kad radi 
Idući tjedan sam leteća, moram još kupiti neke sitnice kaj nam trebaju, otići na ručak pod pauzom s frendicama, obaviti depilaciju i u petak ćemo ranije krenuti tako da uhvatimo njegovo spavanje...
...)
Onda opet zagrijalo, krenuli sa radovima, opet zahladilo. Da nekvarimo drugima ljeto ne planiram vise nikakve poslove dok ljeto ne prodje

)