Sada je: 22 srp 2026, 07:15.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
), pa ću pogledati imaju li štogod.

Skoknem još i do Zare i do H&M 
. Uglavnom, budem pogledala danas
.latica je napisao/la: blago vam se svima što ne kuhate svakodnevno
. Ja sam si u kuhinji dala oduška kada sam bila trudna 
a najgore mi smišljati što skuhati a da jedemo mi ranije i mm kasnije kad dođe s posla. To je znanstvena fantastika. mamamana ljubomorna sam na tebe

jedva čekam da odemo na more u klimatizirani app...
i viče "kadu bućbuć, još!"
.
! Baš lijepo priča, svaka čast, ipak je najmlađi bebač ovdje
! Meni moj Ivan danas kaže "Ti si moja najdraža jabučica, a ja sam tvoj najdraži atek!" i umire od smijeha
. Joooj, kaj ja njega obožavam 
.
. Siroti mali anđelek, ništa, ali baš ništa ne može dati opravdanje i olakšanje duši te žene ako je zaista vlastitom djetetu uzela život... Bog dragi neka mu da pokoj duši... Baš sam žalosna 
he he jesam ti rekla da mi se čini to apsolutno nemoguće da ja ne bi znala za taj dućan
Kaj si pazarila
...Hello Kitty, Minnie Mous, Pluton, Mickey, My little pony, zlatnog retrivera, izbacila iz svog kinderbeta na pod
očigledno joj je bilo premalo mjesta u njezinom snovilendu

razumijem razmišljat o tako nečemu, u situacijama očaja i lamentirat što i kako, ali uisitnu to učinit - gleda svoje dijete kako se pati i umire - i to svojom voljom, to mi je neshvatljivo

Diana001 je napisao/la:Ja sam isto sinoć pročitala vijesti i još me drži grč u želucu. Stvarno nemogu vjerovati da jedna majka to može učiniti, mora da su to ozbiljni psihički problemi i da osoba ne razmišlja racionalno kad ti tako nešto padne na pamet. Stvarno sam se potajno nadala da je pobjegla negdje u bolji život s malim anđelom al ovo me jučer šokiralo. Al stvarno latice ovo je užasno što se događa, pa gdje ide ovaj svijet, prestrašno![]()
Kad si majka onda vidiš kolika he to količina ljubavi i da bi sve napravio za svoje dijete, svoj život bi dao sto puta i onda jednostavno nemožeš razumijeti ovakve stvari

! Znači, ove godine imamo novu generaciju vrtićke dječice. Mariachi, Latica, Diana, jesam još koga zaboravila?
. Joj, da, rekla si da je Fran davao intervju za neki časopis, jel to gdje objavljeno? Sigurno si je sav važan, a ima bome zašto i biti
.
ako budem malo kod svojih prije mora isto ću prošetat do West Gatea, nama je to blizu onda, a tamo nikad nije gužva preko dana, pa se i klinci natrče po igraonici i izguštaju, moji vole shopping 

on je najmlađi al super se on razbrbljao.

još malo izdrži dana i sutra na poslu i brzo ste tu
. Užasno me pogađa tuđa nesreća, nepravda, a opet sa druge strane neizmjerno me vesele tuđi uspjesi i sreća, kao da se dogodila meni ili nekom mom
. Stoput me ta dobrota i koštala, i nije mi se baš svaki put dobrim vratila
. Svakako mu čuvaj te članke
.

Tako da se zna desit da skoro svaki dan imamo neki kolacic. Sad su to vec ovi prikladniji vremenu
al vec se ja snadjem.
malac je odlican
Plus Borna hoce van, a patikice mu oprane, uletio u njima u bazen, a nezeli nijedne druge
Tako da smo u kuci. Moram sto prije smislit kako rijesiti problem obuce
mamama, uzivajte u zahladjenju
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.