Sada je: 22 srp 2026, 07:15.

Generacija 2013. - 4. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 4. dio

PostPostao/la walter » 08 srp 2015, 11:00

tinice, nešto sam vidjela u Lidlu, al nisam upamtila. Škicni na stranicu...
slika

Švrćo 2010.
walter
sve ja to mogu

PostPostao/la mamamana » 08 srp 2015, 11:27

Jesi li vidjela ovo:
http://westgate-shopping.com/otvorena-t ... llo-kitty/

Neki dan sam bila u West gateu, ali sam bila u žurbi pa nisam zamijetila tu trgovinu niti njen sadržaj. Ali danas popodne idem opet gore (nastavak rođendanskog šopinga ;) ), pa ću pogledati imaju li štogod.
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la sunceko29 » 08 srp 2015, 11:31

prošle godine sam ja u Konzumu na moru (ne volim Konzum nimalo no dole u cijelom mjestu ima jedino Konzum i jedan mali Studenac) L uzela pončo sa spiderman-om. Koliko mi zvoni, mislim da je bila i hello kitty.
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la sunceko29 » 08 srp 2015, 11:33

ajme hello kitty dućan - mislim da će sve curice poluditi od sreće :lol
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 08 srp 2015, 11:40

Mamanama -pa ne mogu vjerovati da ja ne znam za taj dućan :bonk
Ovo mi izgleda skoro pa nevjerojatno :bonk
Znam da je prije bio njihov dućan u Arena Centru i upravo te godine kad sam ja rodila Anči ta trgovina se zatvorila :ajme
Ali ne mogu vjerovati da sam ja prolazila pored njega u WG a da ga nisam skužila...ili Ančica moja pa to je prosto ne moguće da ona nešto takvo ne skuži :lol
Ajde pliz pogledaj danas da li imaju ručnike :kiss
Rezervirala sam si pončo od Minice i sad ga idem pokupiti u Avenue Mall :joy Skoknem još i do Zare i do H&M :lebdi
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 08 srp 2015, 11:53

Piše im na stranici da ga imaju, ali opet, pisalo je tako i za Orchestru, pa ja išla i poljubila zatvoren izlog. Možda ne ažuriraju web stranicu sa detaljnim popisom trgovina :dunno . Uglavnom, budem pogledala danas ;) .
latica je napisao/la: blago vam se svima što ne kuhate svakodnevno :nesvist

Ja imam preeedivvnuuu svekrvu koja svaki dan kuha za sve nas, tako da ja uglavnom dođem na gotovo. A da vam još malo "mast vadim", dan prije pita što želim da skuha i sve se fino dogovorimo :mrgreen ;) . Ja sam si u kuhinji dala oduška kada sam bila trudna ;)
mamamana

PostPostao/la Tinica » 08 srp 2015, 11:55

Blago ti se :luv ti imaš a la cart u kući :lol
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 08 srp 2015, 12:52

Zato ja moram kuhati svaki dan :gaah a najgore mi smišljati što skuhati a da jedemo mi ranije i mm kasnije kad dođe s posla. To je znanstvena fantastika. mamamana ljubomorna sam na tebe :p
tinice nismo još bili u Aquaparku u Solarisu ali planiramo otići. Znači ima dio koji je i za njih malene?
Ja sam naručila prirodni neki balzam za komarce, super miriše i štiti ga, sastojci cedar, lavanda, citronela i limunska trava, namažem ja i sebe jer mi baš lipo miriše i tako nešto sam uzela i nakon uboda al kad mu baš jako otekne onda mu znam staviti malo fenistila.

Karlo priča sve, ni ne pratim koliko je to riječi u rečenici. R i L ponekad uspije izgovoriti al još to nije to, al trudi se, blizu je to.

Kod nas je isto bilo jako vruće noćas, Karlo nikako nije mogao zaspati, vrtio se stalno. Al zato smo jutros išli na plažu i brčkali se u plićaku i baš se osvježili da možemo izdržati do popodne. Još se malo boji u moru, ne želi baš u duboko plivati, stiska se uz nas, treba mu još malo vremena da se opusti al zato iz plićaka nebi izlazio nikad da se njega pita. Sad se hladimo pod klimom i jedemo tortu i lubenicu :p
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Tinica » 08 srp 2015, 15:00

Da imaš tobogane i te sve skalamerije za te manje ;)
Mene Fran zove sad da je trebao početi meč u 15:00 ali im je sudac izmjerio temperaturu na terenu koja iznosi 48 stupnjeva :shock i meč je odgođen za 18 sati :lebdi
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la biljkas » 08 srp 2015, 16:09

Anci me sad zašokirala. Našla je svoj mali kišobran otvorila ga i pjeva Ejn,ejn go evej!!! Često sam joj puštala te pjesmice na engleskom među njima i RAin rain go away ne mogu vjerovati da je to zapamtila. Da i od jučer je opsjednuta sa stricekom poštarom pa nam stalno nosi poštu i priča Ticek pota nosi potu. Presmiješno
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mariachi » 08 srp 2015, 16:46

Ajme, Tinice, dobro da ne igraju po tom vremenu! :shock

Kod nas se kuha svaki dan i to mi je najgori dio ovog ljetnog perioda!
Bili smo jedan dan na Sljemenu i na povratku smo nešto ćalabrcnuli u jednom restoranu kod prijatelja, taj dan sam bila presretna jer smo si uštedili onih petsto stupnjeva koji se razviju kod kuhanja! Užas! Ne volim potkrovlja bez klime! :aaa jedva čekam da odemo na more u klimatizirani app...

Biljkas, da, oni ti pamte, da se smrzneš! :luv
Mi smo kupili cd od Žaka, onaj Idemo u zoološki vrt, i dvaput ga pustili u autu dok smo se vozili, treći put, stavljamo IPa u sjedalicu, još ga kopčam, a on viče napred mm-u: "Tata, paji jut! Ose jut!" (tata, pali vrt, hoću vrt) :lol
A jučer je bio kod sveki, ja sam išla nešto doktoru, i pitam ga što je papao. On mi nabroji "Juhu, mešo, jatu" (juhu, meso i salatu)
svaki dan me iznenađuje! Sad je u fazi da bi stalno bio u kadici! Kupili smo bazenčić, ali kadica je štosnija, ne znam zašto :lol i viče "kadu bućbuć, još!"
A kad ga pitam
ko si ti moj? mačić - "a-a!"
zeko? "a-a!"
Medo? - "a-a!"
A ko si ti?
"Auto, bagej, ajon!"
ma nisiii!! ko si ti?
"Papavooo!" :lol
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la mamamana » 08 srp 2015, 20:09

Ooooo, Diana, pa vi zbilja znate uživati! I bravo za tortu, ja se nikad nebi usudila nešto takvo raditi "iz glave", samo strogo po receptu ;) .
Biljkas, da, naprosto je nevjerojatno kako su u stanju zapamtiti neke stvari i nakon zbilja dugog vremena, kao što je mene Ivan šokirao kada je gledao u nebo i rekao da gleda u dedu Mirka (mog pokojnog tatu), a to sam mu rekla skoro godinu dana prije... Bravo za tvoju Ančicu! :luv
Mariachi, nasmija me tvoj Papavo :lol ! Baš lijepo priča, svaka čast, ipak je najmlađi bebač ovdje ;) ! Meni moj Ivan danas kaže "Ti si moja najdraža jabučica, a ja sam tvoj najdraži atek!" i umire od smijeha :lol . Joooj, kaj ja njega obožavam :srca
Dakle Tinica, u West gateu nema Hello Kitty dućana. Nema. Ni u tragovima. 2012.su se navodno povukli sa hrvatskog tržišta, nakon što im je neslavno propala i trgovina u Avenue mallu. Btw, bila sam i u Avenue Mallu danas i u West gateu, pola Zagreba prošli, ali bar se šoping isplatio :yess .
Baš fino vjetrić puše, odmah se lakše diše...
mamamana

PostPostao/la mamamana » 09 srp 2015, 08:09

Joooj, majčice moje drage, jeste vi vidjele naslovnicu 24 sata danas? Kada sam ju vidjela morala sam sjesti, rasplakala sam se kao kišna godina :place . Siroti mali anđelek, ništa, ali baš ništa ne može dati opravdanje i olakšanje duši te žene ako je zaista vlastitom djetetu uzela život... Bog dragi neka mu da pokoj duši... Baš sam žalosna :place
mamamana

PostPostao/la Tinica » 09 srp 2015, 08:15

Mamamana :rolf he he jesam ti rekla da mi se čini to apsolutno nemoguće da ja ne bi znala za taj dućan
Hvala ti puno što si mislila na mene :kiss
Bome finu rutu si ti jučer obavila ;) Kaj si pazarila :liza
Mi dvije smo došle oko 19:30 doma, napravila sam joj griz, sebi smoothie i u kadu :liza
Toliko smo čvrsto spavale da uopće nisam čula da je noćas padala kiša :lol
A ona je tijekom noći kompletno cijelu ekipu čitaj :lol ...Hello Kitty, Minnie Mous, Pluton, Mickey, My little pony, zlatnog retrivera, izbacila iz svog kinderbeta na pod :lol očigledno joj je bilo premalo mjesta u njezinom snovilendu :luv
Jutros mi je trebalo preko sat vremena do posla... :ajme
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 09 srp 2015, 08:19

O bože moj zašto???? :place :place :place :place :place :place :place :place :place :place
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 09 srp 2015, 08:29

ja sam još sinoć čila vijest, jako me rasužilo,jako :place razumijem razmišljat o tako nečemu, u situacijama očaja i lamentirat što i kako, ali uisitnu to učinit - gleda svoje dijete kako se pati i umire - i to svojom voljom, to mi je neshvatljivo :dunno :conf
ali žene moje, pa strašne stvari se događaju posvuda oko nas. ona je svoje dijet ubila. a koliki djecu maltretiraju, tuku, siluju i zlostavljaju, strašno i za pomislit :place
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 09 srp 2015, 08:34

Kuda ide ovaj svijet :ne :ne :ne :ne :ne :ne :ne :ne :ne
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 09 srp 2015, 08:46

Ja sam isto sinoć pročitala vijesti i još me drži grč u želucu. Stvarno nemogu vjerovati da jedna majka to može učiniti, mora da su to ozbiljni psihički problemi i da osoba ne razmišlja racionalno kad ti tako nešto padne na pamet. Stvarno sam se potajno nadala da je pobjegla negdje u bolji život s malim anđelom al ovo me jučer šokiralo. Al stvarno latice ovo je užasno što se događa, pa gdje ide ovaj svijet, prestrašno :place
Kad si majka onda vidiš kolika he to količina ljubavi i da bi sve napravio za svoje dijete, svoj život bi dao sto puta i onda jednostavno nemožeš razumijeti ovakve stvari :place
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sunceko29 » 09 srp 2015, 09:20

Diana001 je napisao/la:Ja sam isto sinoć pročitala vijesti i još me drži grč u želucu. Stvarno nemogu vjerovati da jedna majka to može učiniti, mora da su to ozbiljni psihički problemi i da osoba ne razmišlja racionalno kad ti tako nešto padne na pamet. Stvarno sam se potajno nadala da je pobjegla negdje u bolji život s malim anđelom al ovo me jučer šokiralo. Al stvarno latice ovo je užasno što se događa, pa gdje ide ovaj svijet, prestrašno :place
Kad si majka onda vidiš kolika he to količina ljubavi i da bi sve napravio za svoje dijete, svoj život bi dao sto puta i onda jednostavno nemožeš razumijeti ovakve stvari :place

potpisujem. ja sam baš beskrajno tužna..... :(
Napokon se lakše diše u Zagrebu iako nije normalno da temperatura padne 20 stupnjeva preko noći. Paducka kišica, 18 stupnjeva, ja došla na posao i najrađe bi zaspala na tipkovnici.... još sutra i gooooooodišnji!!!! Ići ću ranije s posla, moji dečki i sestrična me pokupe već oko 12:30 i pičimo na more pa da L odspava malo u autu. Danas nas još moram spakirati do kraja. Jučer su nam bili moja frendica s mužem u gostima - ona treba roditi za mjesec i nekaj sitno i baš mi je slatka kak je smotana i izgubljena po pitanju svih informacija. Smirila sam je i sve smo zapisale što mora kupiti ;)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 09 srp 2015, 09:30

ma da, idemo na lakše teme, nema smisla gubit energiju na ono što ne možemo proimijenit.

mariachi, ja sam krepala od smijeha na tvog malca :hahaha
biljkas, super z aseku, kako se lijepo sjetila pjesmice :luv
sunčeko, izdrži još malo pa more :luv

i ja sam ljubomorna na sve koji ne kuhaju. diana, kužim tebe, isto mi imamo taj problem što ne jedemo svi u isto vrijeme, još ja moram većinom skuhat ujutro prije posla, Ok, nekad dadilja završi ako treba, a da ne spominjem moment u kojem moram skuhat nešto što će ovi moji pojest (na djecu mislim), a da zadovoljava i moje kriterije po pitanju zdravog obroka, što isto nije uvijek jednostavno :mrgreen tak da ja puuuno vremena provedem u pripremama, smišljanju i planiranju, a onda dosta i u kuhinji...

kod nas je fino osvježilo, sinoć se digao vjetar samo takav,a li pala je samo kiša, nije bilo leda hvala Bogu!

mamamana, u kojem si ti dijelu ZG?

e da - ja sam im prošle godine uzela Gđica ptica kremicu od lavande. predivna kremica, poslije kupanja ih namažem, prirodna totalno i fino miriši opuštajuće i tjera komarce. to bi im opet uzela ove godine za more ili tako nešto prirodno potpuno!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 09 srp 2015, 09:49

Latice bit će ti lakše od jeseni kad mala krene u vrtić makar onda nećeš moći utjecati na zdravu prehranu ;)
Makar u vrtiću su uveliko popravili jelovnike od onog vremena kad je Fran išao. Sjećam se da je njemu za doručak bila špica ako je bila servirana hrenovka :lol
Ni kod nas nije bilo leda ni tuče ali je jako puhalo i još uvijek pada kiša ;)
Sunčeko znači ti ideš na godišnji, opet u Primošten jel :luv
I do kad ostaješ? Ufff...baš sam ti zavidna...jakoooooo :srca
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 09 srp 2015, 10:28

Latice, gdje kupuješ tu kremicu, u ljekarni, DM-u? Prvi put čujem. Kaj se baš tak zove? Ja sam iz zapadnog dijela Zagreba inače, podno gore Medvednice :mrgreen . Inače, kaj se kuhanja tiče, i mi doma dosta vremena provedemo u dogovorima i pregovorima što i kako, samo što kod mene izostane onaj moment boravka u kuhinji i same realizacije :mrgreen .
Sunceko, još maloooo pa ti ode u južnije krajeve. Držim fige da se kući vratite kao bezpelenaši :dada ! Znači, ove godine imamo novu generaciju vrtićke dječice. Mariachi, Latica, Diana, jesam još koga zaboravila?
Tinice, baš mi je žao zbog dućana, nadam se da ćeš negdje uspjeti naći. A ja sam bome dobro pazarila, svi dućani imaju ogromna sniženja, a ja se uvučem u brojeve 34, 36, koji često ostanu nerasprodani, tako da sam se opskrbila samo tako :joy . Joj, da, rekla si da je Fran davao intervju za neki časopis, jel to gdje objavljeno? Sigurno si je sav važan, a ima bome zašto i biti :luv .
mamamana

PostPostao/la latica » 09 srp 2015, 10:44

ja sam je kupila online, iako ima nekih i dućana koji je drže. evo ti link: http://www.gdjica-ptica.com/ meni je super kremica, baš lijepo nahrani kožu i klinci onako božanstveno mirišu po lavandi, a skroz je prirodna ;)

ja sam neki dan skoknula s mamom tu do jednom outleta i uzela si par stvari, isto uvijek ostane 34 ili 40 broj, što je meni OK, iako se uvijek nekako zbediram da opet stanem u 34, obećala sam si davno da neću to više kupovat, ali nekad mi onda baš 36 visi na meni :ajme ako budem malo kod svojih prije mora isto ću prošetat do West Gatea, nama je to blizu onda, a tamo nikad nije gužva preko dana, pa se i klinci natrče po igraonici i izguštaju, moji vole shopping :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 09 srp 2015, 10:47

Kupila sam jučer u Avenue Mallu i to na 50% popusta ;)
Bit će sad u novom broju Tenis revije ali popratit će i Wimbledon tako da izlazi idući tjedan ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 09 srp 2015, 10:58

Nova generacija vrtićanaca, baš se veselim. U sujedstvu smo tri kuće jedna do druge i svih troje će skupa u vrtić, mialim da će im to biti super jer se stalno druže i vole se igrati skupa tako da će im biti lakše na početku jer će imati poznata lica oko sebe.
biljkas super za pjesmicu, super mi je to kako se sjete nekih stvari koje mi mislimo da ih nisu ni upamtili, to su spužvice male.
mariachi Papavo je presladak :luv on je najmlađi al super se on razbrbljao.
mamamana ja ti volim pravit kolače i isprobavat nešto novo i baš guštam u tome, samo je šteta da nisam našla muža koji voli kolače :lol

Mi jutros nismo išli na kupanje, puhalo je jako, al i dalje je jako sparno i vruće, samo je onako pod oblacima pa je još i gore. Vidjet ćemo kako će biti popodne za kupanje. Mislim se sad dal da odemo do mojih u Vodice malo, obožava biti kod njih i igrati se s njima. Još su kod mojih u apartmanu mama i dečko 5 god iz Francuske mjesec dana ostaju, K se već sprijateljio s njim pa se igraju kad smo tamo.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Diana001 » 09 srp 2015, 10:59

sunčeko još malo i stižete :joy još malo izdrži dana i sutra na poslu i brzo ste tu
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamamana » 09 srp 2015, 11:06

[quote="latica"]nema smisla gubit energiju na ono što ne možemo proimijenit.quote]
E ovo si super rekla, koliko puta sam čula tu rečenicu od muža, mame..., al kad sam ja tak neka bedasta vrsta :dunno . Užasno me pogađa tuđa nesreća, nepravda, a opet sa druge strane neizmjerno me vesele tuđi uspjesi i sreća, kao da se dogodila meni ili nekom mom :luv . Stoput me ta dobrota i koštala, i nije mi se baš svaki put dobrim vratila :mrgreen , ali ja drugačije ne znam i ne mogu živjeti. :dada
Prvi puta čujem za ove časopise, Tinice, vidi se koliko se kužim u taj sport :lol . Svakako mu čuvaj te članke :luv .
Znači, Latice, i ti si Twiggyca :lol
Diana, nije ni moj baš nekaj lud za slatkim, pa nemam grižnju savjesti zbog neispečenih kolača i torti :nata
mamamana

PostPostao/la Tinica » 09 srp 2015, 11:24

To je ovo: http://revija-tenis.com/kategorija/izdvojeno
Sa vas dvije odbijam daljnju komunikaciju :basnecu
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la gaga0305 » 09 srp 2015, 14:05

e a meni je super pao grah, volim peci kolace i torte a mm ih voli degustirati :joy Tako da se zna desit da skoro svaki dan imamo neki kolacic. Sad su to vec ovi prikladniji vremenu :dada
meni 36 malo u nogama,a 38 veliko :ajme al vec se ja snadjem. :mrgreen Al sad sam bar zadovoljna sa kilazom, dugo sam bila na 50 kg,a sad sam uspjela doc na 58 :joy
mariachi :hahaha malac je odlican

konacno laksi dan za disanje, ali je zato u kuci katastrofa. nemogu je prozracit, sve sirom ali svjezi zrak nece unutra :ajme Plus Borna hoce van, a patikice mu oprane, uletio u njima u bazen, a nezeli nijedne druge :gaah Tako da smo u kuci. Moram sto prije smislit kako rijesiti problem obuce :conf

:buket mamama, uzivajte u zahladjenju
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la biljkas » 09 srp 2015, 14:57

Gaga i mi imamo taj problem. Ako nisu dostupne njene omiljene tene kako ih ona zove odmah počne cvilkati. Samo viče Ne te,ne te,neće Ana. Tak su mali a već tako uporni kod nekih stvari. Muči nas i kada nnešto hoće napraviti a ne može sama i ja ju pitam hoće li pomoć. Kaže mi Sama Ana i onda se na živcira dok vidi da ne može. Ja isto volim peći kolače pa umjesto da odmaram.kad se.poklopi da zaspu u isto vrijeme ja idem peći da si odmorim živce. Napravila sam nekih dan super tortu i svekrva i ja smo je skoro same pojele...
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.