Ajme bome ste fino sve pod klimom pa imate vremena za piskaranje
Sunčeko - vidjela sa na FB kako pliva...žabica mala, a što ima novog sa pelenama do kad ostaješ na godišnjem?
Mariachi ma najmanji problem je pakiranje kad znaš da ideš na zasluženi odmor odmah je lakše.
Biljkas - ajde izdrži ovo, mislim da je najgori toplinski val iza nas.
gaga to je sad to svakim danom će biti sve lakše.
Diana - ajde neka je to ta virozica, sad ste je odradili i mirni ste do kraja ljeta. Ne sumnjam da ćete nadoknaditi ovo kupanje.
Hoćete biti dolje od 01-15.08? Mi smo ti u Olympiji puna dva tjedna pa dođi na kupanac
Mamanama - ma sve ok, oprosti još jednom ako si se prepoznala na neki način u mojem mišljenu

Žao mi je što si se osjećala napadnutom zbog takvog nebitnog razloga.
Meni je vožnja auta jako bitan faktor jer povlači u mom životu još hrpu stvari, od onih kako sam napisala praktičnih, pa do mog poimanja neke samostalnosti od MM ili drugih. Potpuno te shvaćam ako to tebi nije bitno. Dapače, baš mi je lijepo čitati tvoje postove o vašoj obitelji. Jako me veseli jer su tako puni pozitive i svi ste u dobrim odnosima. Kod tebe se sve nekako posložilo, udana za prvu ljubav, nije im ništa teško napraviti za tebe, radiš u vlastitom dvorištu, vezana si uz muža i njegove 24h na dan i u tome uživaš. Takva divna obitelj se rijetko nađe i vjerujem da nemaš nikakvu potrebu za bilo kakvom samostalnošću kad te svi vole i nije im teško npr. s tobom provesti pola dana u shoppingu cipela. Vjerujem da tvoj muž ima idealan uzor u npr. svom ocu koji je sigurno bio i je divan otac i suprug i da će tvoj takav biti i tebi. Meni je to jednostavno nezamislivo i ja se iskreno ne bi osjećala ugodno da svaki put netko od moje obitelji mora ići sa mnom u kupovinu. Ali to sam ja i naravno da ne možemo biti svi isti. Evo ja i Latičina sestra kao nebo i zemlja, ja bi zadnju kunu dala za putovanje

... ali bože moj 100 ljudi 100 čudi upravo kako kaže latica nije svima sve jednako bitno. I tu nema mjesta nekoj ljutnji ili ne znam čemu sve već ne. Netko voli matematiku i prirodne znanosti, netko pak više voli učiti napamet ove štreberske predmete...
Latice ali zato bi se vrlo rado našla u tvojim cipelama ovaj tjedan

Dakle ekipa je odlučila ostaviti svoje starce i otići u mjesto rođenja
Nadam se da si svjesna da to tebi znači još tjedan dana odmora i slobode
Mi smo ovaj vikend proveli u Istri i bilo nam je prekosavršeno
Po cijele vikende vani na kupancu, u subotu u muvingu oko atp turnira, Frana malo tko tamo nije poznavao jer su svi suci i ekipa uvijek standardna na svim turnirima, u biti na takvim događanjima se uvijek kreće ista ekipa, svi zaljubljenici u tenis a pošto ih hvala bogu on godišnje odradi preko 30 naravno da se poznaju. Došao mu je predstavnik Babolata za Hrvatsku, koji mu je i inače službeni sponzor i dao mu je za rođendan još jedan reket i žice za poklon i baš nas iznenadio. Zbilja lijepa gesta ali vrijedna preko 3.000,00 kuna što smo planirali izdvojiti za poklon
Ulaznice smo morali podignuti na info pultu a tamo su hostese imale "brifing" i onda sam Franu objašnjavala kako sam i ja zarađivala tijekom studija. Znam da su nam dnevnice bili oko 100 eura po danu i to je baš bila dobra lova
I Fran dođe do jedne i pita je tko će ove godine igrati na egzibicijskom meču a ona njega pogleda i veli "Oprosti to se ne može znati do samog početka a mislim da to počinje u ponedjeljak"

a Fran ni pet ni šest nju pogleda i veli "Vi ste sigurni da radite ovdje, i ona se sva zbuni i pita ga neznam što želiš reći ne razumijem pitanje a Fran njoj veli ma ništa samo vi uživajte rekli ste mi i previše a da toga niste ni svjesni" i okrene se prema meni i veli "Evo mama što znači biti lijep i glup"
Čak mislim da je to namjerno rekao na glas tako da ga čuje...a ja si mislim zemljo otvori se
Meč je bio presmiješan, uživali smo u glupostima koje su dečki izvodili na terenu...nastao je pravi raspašoj tijekom meča kad je Ivanišević otvorio škrinju sa sladoledom

poslije smo bili na koncertu Željka Joksimovića, Ančica je cijeli koncert prespavala u kolicima, došli u hotel debelo iza ponoći a ujutro se već probudili oko 8, da stignemo sve spremiti, obaviti doručak i u 10:00 sati smo već bili na otvorenju Istralandije. A curke moje to je raj za klince. Je, istina je da je ulaz dosta skup, za nas četvero smo platili 700,00 kuna no opet u razini Evropskih parkova. Gardaland je mislim preko 30 Eura. Ujutro kad smo došli i navečer do 18 sati kad smo krenuli nismo znali za klince. Ma famoznooooo, Ančica je cvrčala od sreće, ona zbilja uživa u toj vodi. Navečer smo u povratku bili kod frendova na Krku na roštilju i vratili se u Zagreb nešto prije ponoći. A sutra uzimam godišnji jer MM i ja idemo u Beograd ali se vraćamo odmah sutra.
Sve si mislim da Ančicu večeras odvedem na spavanje kod mojih a Fran neka onda poslije treninga dođe malo pomoći mojima oko nje.
On u srijedu putuje u Nizozemsku i neće ga biti tjedan dana, tako da ga ja već danas moram polako spakirati. Ovo je prvi put u životu da nismo skupa za njegov rođendan. Ali obećala sam mu da kad se vrati radim mu za večeru dagnje na buzaru.