Jeste nas zaboravili?
Mi se i dalje neumorno kupamo! M sad moze otplivat u duboko i nazad, ali rijetko to napravi jer se stalbo drzi one cijevi, sav je neki postao njonjav

lihepo roni maskom i disalicom, neki dan smo.isli u zavratnicu na izlet, tamo su potopljena dva njmacka ratna broda u plitkom pa je ronio i bio sav vazan. Skakat vise nece, s deckima se ne igra, nova ekipa je tu, on se srami i tak... zato se seka nista ne srami i ona neumorno skace s najnize stepenice. U toj dobi je i on bio takav, ali ipak je ona otvorenija, ona deckima ide i objasnjava, govori im: susajte ovo - ja imam iglicu ma mobieju, iako pojma nema nista igrat, a M stoji sa strane i pravi neke face, jako je nekako postao zakocen. Kupa se, pliva sam daleko, ali s cijevi, necu ga ni davit vise da je oszavi, samo se ja zivciram...
Danas smo isli do grada u shopping, to je drugi put od kad smo na moru sa smo se obukli i obuli, kaze seka: kak je Mato jepi, kad se obukao
Neki dan je stao na jeza na suhom, nije strasno srecom, nismo jista ni vadili, to malo ce samo izac.
Neve, super za krevete na kat, mom je to totalna zelja!
Ana, drzim fige da ozdravite brzo brzo!
Bella, kazu da osvjezenhe stize

Sreco, nadam se da cete ipak na viksu, valjda nece bit veliko zahladenje!