bar kod menenisam vježbala drugu turu jer kad sam taman sredila gljivice se nikša probudio a već je bilo 21.
hladnije je, definitivno.
putnice -
još malo i obitelj na okupuSada je: 15 ruj 2026, 23:44.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
bar kod mene
još malo i obitelj na okupu
Cestitam jos jednom. Sigurno ce ti sva djeca uzivat u bebici, mazit ga i pazit.

crna ofca je napisao/la: Za narudzbe iz inozemstva placam preko visa devizne kartice koja mi je linkana na paypal i nikad nije bilo problema. Na racun stavim odredjenu cifru i to je to.
a meni srce ko kuća

Liv Tyler je napisao/la:Super za odusevljenu logopedicu? To je ona privatno ili u bolnici?
3.5h sam bila. nikad dulje.

putnica je napisao/la:O, neve, pa ti si to bila na izletu!
I? Jesi li prezadovoljna bojom (frizurom)?
sve u svemu super. teško je fotkati a da se kuži boja al ajmo reć ljubičasto lavanda. putnica je napisao/la:Obitelj odusevljena, samo - kako M moraju napraviti jos neke pretrage zbog sumnje na DS - onda su malo razocarani sto ne dolazimo kuci sutra, nego vjerovatno u ponedjeljak.
Ali - izdrzat ce nekako.
pošto su pretrage u pitanju, nema druge. koliko god neizvjesnosti bilo vjerujem da ti odvojenost od vanjskog svijeta u ovom trenu godi. samo vas dvoje skupa 

)

ima čvorugicu ali nije ništa puklo, samo je neki kao modri trokut na arkadi

ali nisam, naravno. 
snowwhite je napisao/la:neve ti radiš već??
snowwhite je napisao/la: jučer sam čak i inhalator mislila upogoniti ali nismo imali fiziološke. budemo danas
. ja imam onaj omronov inhalator.
snowwhite je napisao/la:pa najmanji ti nema još godinu kaj ne?
snowwhite je napisao/la:a kolko često mijenjaš filter? ja mislim da mi to jednom godišnje mijenjamo.
to su ti oni okrugli mali komadići plosnati koje si dobila s njimAna2010 je napisao/la:ja nisam ni znala da treba mijenjat filter. ja imam onaj omronov inhalator.
A će reagirati super.
bit će sve super dok ovaj ne krene na njegove stvari.
e tu se onda dogodi malo komplikacija.
. Svaka ti cast kako se nosis s tom informacijom
- skicnula sam i sto si pisala ovih dana na ljetnim bebama. Vi ste obitelj puna ljubavi koja ce znati djetetu pruziti najbolje.
. 

crna ofca je napisao/la: Da ne pricam da je hodala u haljinici i svima ju dizala da vide kak ima super gace.
dobro da nisam napalila malca u ponedjeljak za vrtić pa da smo poljubili vrata
svaki put kad ga pitam dal mu fali vrtić kaže da da. Ma fali mu društvo djece.

)Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.