Sada je: 29 srp 2026, 14:40.
Moderator/ica: medo14

kad vam počinje popodnevna smjena?
.
.
Duga je napisao/la:Srećo, hoćete li nastaviti privatno njemački i kad bude mogla i u školi birati drugi strani, jako mi se sviđa kako ste to organizirali.

). 
Al ako bude rucka, Bit ce super.Crazy Daisy je napisao/la:...imaju i obrok iza treceg sata, tako da rucaju popodne.
.Duga je napisao/la:Crazy Daisy je napisao/la:...imaju i obrok iza treceg sata, tako da rucaju popodne.
Kod nas je ta užina jako loša (pekarske žbrlje), tako da me curka već u trećem nagovarala da je ne uzima (ali bar nešto prožvače). Ako me uspije nagovoriti u četvrtom, ne znam šta bih ja to mogla smišljati da ona ponese, ali i da pojede.

tri obroka. Dorucak, rucak, uzina. I sve u svemu bude dobar jelovnik. Koliko tocno ona pojede, zapravo ne znam, ali uvijek pojede bar dio porcije. 

Sretan put i neka uživaju!
, šta kaže mala putnica, kakvi su prvi dojmovi
?
, ali ipak je ovo drukčije, s prijateljima), a pred kraj idu u šup, isto negdje na more.
i sebi narukvicu. I nabrojala s kim je u sobi - 6 ih je. Tražila sestru na telefon
na kratko i onda je već morala dalje.

Sreca najveca je napisao/la:Ovo što kažeš, izlet s prijateljima je nešto sasvim drugo, pa makar otišli do susjednog kvarta. Bitno je da se ide![]()

Međutim, kada se sa školom ide u park, to je poseban doživljaj 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.