Sada je: 29 srp 2026, 22:51.
Moderator/ica: medo14

(jer profesorica nije štrajkala) i tjelesni.
) idu svaki dan u školu i imaju nastavu. 
medo14 je napisao/la:različite škole su u pitanju sa različitim ravnateljima, locirane na udaljenosti 15 minuta hoda
ostavlja se dojam da ovaj štrajk nije baš pogodio vrijeme i način

Potica je napisao/la:sandram je napisao/la:Sto im vrijedi strajk kada se sabor raspustio, a tehnicka vlada ne moze donositi nikakve odluke koje bi mogle utjecati na njihov strajk. Znaci, ispolitizirano je.
ovo je ključno traže krive stvari u krivo vrijeme , profesori kažu da treba vratiti dostojanstvo profesiji ali to na ovaj način neće uspjeti čak naprotiv jer ovako samo izazivaju negodovanje roditelja.
Kao i Medo mislim da bi se svi trebali udružiti i tražiti bolje radne uvijete, bolje programe i mogućnost da se to naše školstvo konačno krene na bolje, da se počnu boriti da djeci bude bolje u školama sigurna sam da bi ih roditelji podržali.

nevenera je napisao/la:kako misliš kako? pa subotom.
inače, radnih dana ove godine ima 180 tj 5 "viška". mi ih inače "čuvamo" za snijeg. sad ih budemo odradili.

nevenera je napisao/la:kako misliš kako? pa subotom.
inače, radnih dana ove godine ima 180 tj 5 "viška". mi ih inače "čuvamo" za snijeg. sad ih budemo odradili.
Ina66 je napisao/la:s jučerašnjeg sastanka vijeća roditelja - roditelji neće slati djecu subotom da bi nadoknadili štrajk

Ina66 je napisao/la:s jučerašnjeg sastanka vijeća roditelja - roditelji neće slati djecu subotom da bi nadoknadili štrajk

Meni jedino nije jasno kako sindikati tvrde da je štrajk uspio ako štrajka manje od 40% zaposlenih.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.