Mi smo drugašići, i ono što zamjećujem je da o.g. pregledavanje bilježnica nedjeljom malo duže traje..

Sada je: 18 tra 2026, 16:06.
Moderator/ica: medo14

I dalje je opčinjen školom. Svakodnevno pokazuje sve što su radili u školu. Pa što je bilo za zadaću i što su radili u boravku. Sve nam prepričava. dobije tu i tamo smajlića al onako skromno joj mama pa to svi dobiju a ja jučer saznala da najbolji frendić još nije dobio niti jednog 

ali ona moze. Morat vemo na instrukcije 

Ina66 je napisao/la:mislim da će mi ovo biti najdraži emoticoni s prvašićkom![]()
![]()
![]()
danijela81 je napisao/la:Ja sam odusevljena i uciteljocom, i pristupom, i njezinom prilagodbom na njegov vid, i svime. Uvjerena sam da samo zato on jako dobro funkcionira tamo. Inace je jako teskog i snaznog karaktera, mi ne mozemo vladati s njimali ona moze. Morat vemo na instrukcije

Moja prvašićka i dalje super. Malo me živcira što mora isti tren riješit zadaću, čim uđe kroz vrata već vadi knjige i mora se sve odmah riješit.
Ina66 je napisao/la:danijela - bravo za učiteljicu![]()

i

i sad meni nije jasno je li bolje da ne piše ništa ili da piše ovako krivo. ja bi ga ispravljala ali ako učiteljica ništa ne govori 

da ga bar u jos necemu pohvalim. Stvarno cuda zna naslikat. Osim ljudi, to mu nekak ne ide. Svakako mi se cini da cu ja na pitanje kak je mali u skoli, odgovarat da je, fala bogu, zdrav

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.