kako ste mi?meni u predjelu ispod desne cice koma baš me žulja ,neznam kaj je gospon bez imena uvalio tu al me baš smeta,steže
I opet od jučer ujutro jako kašljao al sam ujutro i navečer i jedna draga frendica s fb mi je dala recept od limuna i maslinova ulja i prerezala sam glavicu luka i stavila iznad glave,fino je spavao ,sam se jednom budiotj zakašljo se i nastavio spavati al nije se više gušio.i izinhalirali se prije spavanja,više sam bedasta od sveg nema s čim ga ne šopam sam da bude bolje
nadam se da vas vlast neće zeznuti i da čete imat još bar jednu slatku priliku da postanete opet mama i tat,vjerujem kako je taj sav proces jako težak i iscrpljujuć.i vjerujem kako je ovo vaša velika najveća sreća sad,uvijek se divim ljudima kad nakon ovoliko mučenja dobiju dijete i vjerujem da je sreća možda još i veća od nas koji to ipak jednostavnije riješimo,želim vam svu srećuMaruška
Dunja je odlično ime,i nema ga više baš tako često kao prije.moj muž sam neželi ova nova moderna imena.a ja si nekako mislim da bi petar i ivan baš bilo super

politika mi se gadi, gade mi se obije strane kod nas iako više po razmišljanjima naginjem lijevoj i duboko se nadam da neće dirati taj zakon ako ovi dođu na vlast. Ne mogu vjerovati da uopće netko može tako razmišljati i petljati se u nešto tako osobno i intimno, preužas, odmah se uzrujam!
plus Emmezetu - moram L kupiti krevet i svašta nešto...

...trenutno dovršavamo još jednu veliku terasu!

?
a Danilo se zove jedno selo u blizini