Sada je: 07 ruj 2026, 01:04.
Moderator/ica: Diami

samo pazi, za štefanje bi mogli imati goste svake godine, znaš da se na to dolazi bez poziva!

marijask je napisao/la:jopica i po ovome smo slične pa se meni Stjepan sviđa, jer volim tradicionalna imenasamo pazi, za štefanje bi mogli imati goste svake godine, znaš da se na to dolazi bez poziva!
![]()
Mi prvo moramo rođendan proslaviti, tako da smo u balonima i torti!
Za poklon će dobiti bicikl bez pedala, a za Božić neku sitnicu, mislim da će to biti ona ploča za pisanje i brisanje!
Isto mu ne kupujemo igračke jer to naprave svi drugi, tako da već sada ima igrački koje su pospremljene u potkrovlju jer ih je previše, sada još kada i seka dođe, pa njezine stvari![]()
Ne znam kako vaši, ali mom su igračke najmanje zanimljive, najviše ih voli razbaciti i otići, eto kako se on igra s njima!
a ja neznam ja bi nekako da bude petar al muž zeza i zeza,moram ga napit da i to pitanje razrješimo

a kod bake ima i alat.... Imamo mi i barbike ali baš ne prolaze. U zadnje vrijeme baš dosta crta i boja i jako je kjreativna. Voli one križaljke za djecu, pronađi razlike i labirinte...ima onaj časopis za djecu 24 sata i Sofija prva, to obožava. neki dan je sama sjela i nacrtala neke dvije slike sa 5 razlika, ja ostala u potpunom šoku 

marijask je napisao/la:bemu miša i virozama!!! Neka ste vi kod svoje kučice, tamo je najljepše!
Seka je osjetila da se nešto događa pa kao da govori, vidiš mamice ja sam super!
Prvo zatvor, onda stres i živci od bolnice me odčepili pa proljev od viroze je učinilo svoje. S L sam ih dobila nakon poroda i trebalo mi je nekoliko mjeseci da ih se riješim...

tako da bi kod mene moglo potrajati,a kako želim ovaj puta prirodni porod, onda ga se niti ne bojim da se ne ureknem!

i baš sam bila sretna, uduplao se u težini. Količina plodne vode se unormalila pa mi je lakše i sve je u redu. šećeri su mi bili super. Sljedeća kontrola 5.1.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.