Sada je: 01 svi 2026, 06:06.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

S tim da se on često budio noću i bljucao i preko noći, zbog čega smo mu ukosili madrac da mu je glava na povišenom. Prva tri mjeseca dobivao je na težini preko kilu mjesečno, u četvrtom mjesecu je dobio nekih 200 grama (ako se dobro sjećam, s tim da su tu bili još neki razlozi zašto tako malo). Ali svejedno od tada je drastično usporilo dobivanje na težini, s tim da je on još uvijek bucko, nije mršavac (i sad sa 17 mj). On je bio zdrav, napredovao je nekim svojim skokovitim tempom, i nijednom se ni ja ni pedijatrica nismo zabrinule oko toga. Nisam uvodila dohranu do 6 mj, dojila sam na zahtjev, nismo propuštali biti na podu na trbuhu (on je to obožavao)... Naravno, ako se vi brinete, možda se mogu napraviti i neke dodatne pretrage, ne znam na što sve treba obratiti pažnju i koji su možebitni uzroci refluksa. Vaš opis mi zvuči sasvim normalno (i poznato, ovi opisi bljuckanja), ali vi najbolje poznate i možete pratiti napredak svojeg djeteta 

. Dosad je jeo danju svaka 2 - 2 i pol sata, rijetko 3, a nocu bi bio bar jedan dulji razmak - 4 - 5 sati ili izuzetno cak 7. Uglavnom svski put druga cica. Jucer smo poceli cesce, svakih sat i pol (nekad i nakon 1 h), s time da dam istu cicu 2x. Cini mu se da je malo manje izbacivao jucer - 2x obilnije, a ostalo pomalo...
. Dosad je jeo danju svaka 2 - 2 i pol sata, rijetko 3, a nocu bi bio bar jedan dulji razmak - 4 - 5 sati ili izuzetno cak 7. Uglavnom svski put druga cica. Jucer smo poceli cesce, svakih sat i pol (nekad i nakon 1 h), s time da dam istu cicu 2x. Cini mu se da je malo manje izbacivao jucer - 2x obilnije, a ostalo pomalo...

)
Ana2010 je napisao/la:Dosad smo imali ca 8 podoja dnevno ili vise, a u zadnja 24 h cini mi se i vise od 12.
.

Ana2010 je napisao/la:Prvo dvoje djece sam dojila do 18 mj bez problema pa sam sad malo na cudu, ali vjerujem da mi to mozemo.
gledaj ukupnu sliku, ne samo grame
E sad, kod vas je možda malčice više pao dobitak na težini, no vjerujem da je to zbog tog jakog bljuckanja koje si opisala.

zauvijekmama je napisao/la:kad imate opet vaganje?
mozda da nabavis vagu za bebe...mene je spasila

Ali to svakodnevno mi je bilo nekak previše za psihu. To se mora za sebe odlučit.
te brojke nekad pobjegnu kad najmanje treba...
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.