ćao ekipa

ja ne znam kako vi, al mene to blagdansko raspoloženje uopće ne pere

nikad mi nije to bilo nešto posebno. jučer smo okitile bor nas dvije, bila je na izletu jučer s vrtićem, onaj Božićni Express od HŽ-a..pa je bila sva uživljena. sad san se sitila da nismo pšenicu posadile
Herpes me boli za poludit danas, noćas sam se opalila rukom točno po njemu i sad imam podljev na usni

e da
buba teta u ljekarni mi je rekla da Herplex ni slučajno u trudnoći, tako da ga nisam ni uzela.mažem zubnom pastom, suh je, nije se stiga ni napuhat ni puknit tako da..bitno da je suh, a estetiku ko šiša XD
sutra mi je pregled, valjda ćemo i spol saznat, M svima govori kako će joj mama rodit brata.hahahha

baš se veselim
ne znam za vas koje osjetite bebu, al ova moja je neka divljakuša, još luđa od moje M dok je bila u stomaku..jučer sam bila s prijateljicom, ona mora kupit kolica za bebu..morala sam zastat na trenutak, ja ne znam šta je ta beba radila, jel se okretala il koji vrag, al imala sam osjećaj da će izgmizat na pupak

posteljica mi je straga pa je vjerovatno zato i izraženije sve..dok sjedim za stolom, svako malo trznem, pita me MM da šta mi je..ja mu govorim, kako me beba opali na momente samo tako..uplašim se
imam osjećaj da će bit još jedna žilava divlja curica