marijask je napisao/la:Možda se i sretnemo, tko zna, ako ja uranim, a ti malo preneseš, svašta je moguće
Iako koliko si ti aktivna sumnjam da ćeš prenjeti
Nikada ne znas iako me pocelo bas bolno sarafiti, danas bas par finih konkretnih trudova koji krecu iz ledja. Popeglala sam sve, rucali smo sarmu, L sam radila uz pire neki saft s piletinom i na kraju pojeo i sarmu i saft

...
Puno smo ujutro bili u parku, pricamo, mazimo se, smijemo. Nekak ko da oboje osjećamo da su nam ovo nasi zadnji dani dok smo samo nas dvoje. No L se bas jako veseli seki

Neki dan je komentirao kako mi je velik trbuh i pitao jel seka dosta narasla da nam dodje i da jel mogu disati od trbuha

Umrla sam od smijeha!
Svi oko mene vec poceli pitati kad cu roditi (na to odgovaram da nisam baba Vanga), svi naručuju koji dan bi bio super. Tak su i s L pa ih je zeznuo i dosao u ponedjeljak
jopica vidim da si i ti spremna! Probaj se opustiti i neka te ne bude strah. Meni je frendica puno pomogla riječima da je bebama puno teze za vrijeme poroda nego nama i da si mantram da cu uskoro upoznati moju curicu
adry najvecu pusu vam saljem i puno mislim na vas!