Mene nešto steže u trbuhu već par dana, pa ležim, bar pokušavam... sad me zeznulo ovo sunce što je granulo pa vidim što sve treba raditi po kući a ne mogu spustiti roletu da se ne vidi
Čekam mog mlađeg školarca da dođe doma i uzme usisavač u ruke
Jedva čekam 3.mj da krenem sa čistkom stvari po kući (to sam si odredila kao granicu kad počinjemo pripremati stvari za bebu
). A kartice skrivam od sebe po kući jer sam dosta nakupovala
Planiram na školskim praznicima ići do Zga pa malo poharati Ikeu. kittyilevin je napisao/la:počela spavati s onim jastukom za dojenje ("banana"), trbuh raste, jao nema tog partnera u krevetu s kojim može biti udobnije od te banane. (znam kako je sada ovo zazvučalo ).
Znam kako ti je! I ja sam izvukla taj jastuk i najbolji partner u krevetu
Dragi mi grije leđa, a jastuk čuva trbuh 

dragi hrče - pa ga stalno okrećem na bok (kada je, kao, bolje), a bogami mi se sada - znajui da uskoro dolazi period dugog nespavanja - neće paziti na dobrosupružničke odnose

a ako ja slučajno zaspem ovako, a ona se probudi prije, odšulja se u dnevni, upali si tablet, uzme si jest nešto.
ili lakat, kolino, peta, ne znam šta, ali morala sam stat..sačuvaj me bože..
a bogami i ja to volim - u svojoj sobi spava već dugo, ne spava s nama, obožavam se pomaziti s njom ujutro.
, DM ionako obavljam mjesečno, sad ću još ubacit koji paket pelena i vlažnih da imam, da ne trčimo po dućanima kad dođen doma, a prat robicu, nemam pojma kad bi to uopće, žao mi da skuplja prašinu a da držim u nekoj vrećici do poroda mi opet malo bezveze..ma nemam pojma.

moja curka je prije desetak dana imala oko 1200 g. rastemo 

približava se to.

Naravno da sam opet malo ispeglala, mada mi još ni ova roba nije došla, mislim da bi trebala sutra stići....