Lucy25 rodila dečka24.03.2016.
kittylevin rodila Nevu 03.04.2016.
lilkillaink 10.5.2016. dečko
Buba 17.05.2016.cura
ladybug120.05.2016.
lois 23.05.2016.
janja 29.05.2016.
mlada mama19 30.05.2016. dečko
Sada je: 18 tra 2026, 16:48.
Moderator/ica: Diami
U prošlim trudnoćama sam dobila 15 i 13 kg i svaki put išla na porod sa 80 kg, ali srećom brzo sam se vratila na staru kilažu.

zar smo već krenili..uh.uh.panika panika
sitniš moj, veselim se da ću i ovaj put rodit omanju bebu
zatvorena sam, cerviks 5cm, sve zajedno do sada +4kg. tlak super, ali mokraća
zamućena..moram ponovit sedimentaciju, i ako bude koma onda opet urinokulturu..izluđuje me više ta vražija mokraća.
gdje ideš u bolnicu? (sorry, nisam pohvatala ranije).

tako je bilo i u prvoj trudnoći...
a nikako se s mobitela nisam mogla ulogirati na forum. 
već se ulovim kako hodam po kući i nešto brljavim, pa me nekidan počelo sve boljeti
Poslije onog dana više nisam krvarila, a što je to bilo... nemam pojma.... nadam se da se neće ponoviti....
)

IINA je napisao/la:Datumi sređeni![]()
Buba, datum ti je na rođendan moje srednje curke![]()
Malo, tvrdoglavo, samostalno čudo
ma jedva čekam da se upoznamo.

Janja je napisao/la:I ja obavila pregled.
25tt, ogtt odličan, tlak odličan, beba oko 650gr, kaže dr da ima dugačke nogice.
Moj termin ide od 22.5-1.6, ali službeni je 29.5.
Ja se dobro osjećam osim što me leđa bole. Beba se rita skoro stalno, i iako to nisu neki jako osjetljivi udarci osjećam ih i vidim.
bravo za zdravu i veselu bebicu, dugih nogica

) koja je povremeno toliko puno da mi se vraća u jednjak. zapravo ni nemam većinu vremena pravi osjećaj gladi - jedem kada se i što mora jesti.

samo nastavi u dobrom tonu
a to s igricama na zahodu..to i preko dana radim
i to ne bude jedan jači udarac, nego se valjda ispruži i vozi biciklu, to traje par minuta.baš mi bude muka.strava..
ne boli me, nekada je malo neugodno jer mi se čini da ima (pre)malo mjesta, stvarno je jako, jako aktivna - puno više od prvorođene. i nema pravila - lupa i gore, pod rebrima, i dolje, u zdjelici, i desno i lijevo, posvuda. mišica mala.

naravno, praznici..totalni izostanak fetalne dinamike..kad tad nisan umrla onda valjda neću nikad..jednostavno je zaspala na dva dana.užas..kad su me tili hospitalizirat, ova poludi odjednom..plakala san od sriće ko malo dite.
ne znam točno kada će mi skidati šavove, vjerojatno u 37+ nešto. 

i još grlo osjećam od jutros, taman sam provarila jednu prehladu ajmo sad opet nanovo čini mise.... baš sam postala neka mimoza zadnje vrijeme
nedaj Bože....
ja sanjam stalno, al obično bude zanimljivo ne žalim se, noći su mi zanimljivije.
mene je moj odveo na doručak u Cukarina, zbog tog osjećaja sitosti nisam mogla progucat skoro, no nisam se dala, vafli su im božanestveni 
jučer sam cijeli dan bila zbunjena i loše volje zbog njega. ma, nešto me s posla gnjave, odnosno, ja sama nisam na vrijeme podvukla crtu oko obaveza na poslu (premda sam na mirovanju / bolovanju), pa sam planirala jedno putovanje na konferenciju početkom 6. mjeseca... sve mi se to činilo super - ono, ja iskusna mama, bebu dojim, najjednostavnije je putovati dok su bebe... a onda, kada sam fakat krenula razmisljati o tome, uhvatila me panika - nit' ce biti cijepljena dotad, tko zna kada ce se roditi, hoce li sve biti OK itd. pa je san posljedica tih briga. nepotrebnih - umjesto da se opustim sada i usmjerim SAMO na ovu bebu i na prvorođenu... 

Joj i ja sam imala prestrašne snove u početku, dok još nismo bili sigurni dal će sve biti u redu. Bolje da ne pišem u detalje jer je fakat prejezivo.
Zadnjih dana je pak tolko aktivan da mi ponekad udarci znaju biti i bolni...očito je opet promjenio položaj jer ga osjetim triput jače nego ranije i lupa više prema sredini i skroz gore pod rebra.

ide popodne u vrtić, odvedem je u 4, pokupim između 20-20:30, vrtić radi do 21..s obzirom da ne radim, to mi je super opcija, a i njoj popodne ispunjeno, pogotovo u zimskom periodu kad mrak padne u 4 popodne, di ću s njom.
sad san išla pješke od Prime3 do Trstenika, morala san se sad istuširat jer su mi i mudante bile mokre od znoja..ubi me ova južina..fuj fuj..al bar nema kiše ...bidna M mi govori..mama, okice su mi umorne

tjedan dana nakon toga UZV (ako ne posalje sutra - hoce ako nesto nece djelovati OK). trbuh mi skroz simpa izgleda, još nije prevelik.
nisam još spremna na porod ove curke... 

kako steeee
jesi bila na pregledu?
, i taman će joj bit za ovu zimu i iduću godinu a možda čak i iduću zimu. 
umjereno mirovanje (dakle, ne trebam više ni mirovati). kontrola za tri tjedna; sljedeći tjedan UZV. 

Buba je napisao/la:Kitty super za pregled! Kad će ti onda micati šavove? Je li ti možda rekla?

)
već se vidim večeras kako krepajem već u 20h
a ti i mužić joj izlazite, svaka čast na volji

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.