Sada je: 01 svi 2026, 04:44.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

sve radiš kako treba. prođe to. kod se bljuckanje smanjilo s 2,5 mj. nemir na ciki nije dok nije savladao ld, s nekih 3,5 mj. prđenje i problemi s probavom su najdulje ostali, negdje do 5 mj.
nema šanse.
I čini mi se da se bolje borio s tim kad se tek rodio, što je stariji to je sve osjetljiviji - mimozica 

i ja sam to prošla, a Crvic nije bio halapljiva bebica. Bljuckao je sigurno prvih 6.mj. Puno i često. Po savjetu Sabola kupila sam Viper i stavljala ga nakon jela u njega (da nije na potpuno ravnom, bar nakon samog jela). Isto tako i krevetic smo podboltali s dvije knjige (ispod nogica kimbe) jer me bilo strah bljuckanja u snu.
). Bebač je u zadnje vrijeme počeo da bljucka obilno i znam da je sve to nornalno, višak izlazi van, ne šteti bebi ...bla bla... ali mene zanima slijedeće... On papa obje cike. Nekad bljucne nakon prve i onda pojede drugu pa opet bljucne. Probala sam mu dati samo jednu i prestati ali bi onda plakao dok ne dobije i drugu nakon čega slijedi bljuckanje

cure su ti ljepo napisale. beba trazi dojenje i zbog emotivnih potreba, ne samo zbog hrane.

) 

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.