Sada je: 10 ruj 2026, 12:30.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Njima najvažnije sažeto u tome, ne kuže oni koliko i kako kroz igru uče 
erina je napisao/la:Inače, seka ide u školu jahanja u jednom konjičkom klubu, naš rođendanski poklon.

nevenera je napisao/la:Vidim da piše da rade od 9 g tek
Liv Tyler je napisao/la:ma par recepata za lchf pogace. Zapravo ima recepata za sve zivo.
uzela odmah tri komada
I djeca sretna samnom kao da sam njima uzela 

Ana2010 je napisao/la:. Vratili se u auto, a meni kad sam sjela pukle traperice. Ogromna rupa na guzici. Pa sam vezala jaknu oko struka i isla i ja kupit hlace za 80 kn.
ja samo čekam kad će mi se to desit jer mi sva roba puca po šavovima. Bila sam lijepo došla na predtrudničku kilažu, koja mi je isto malo too much al ono....i to je bio uspijeh i onda opet natukla 5 kg
i sad mi opet sva roba nabija i baš me to smeta a nikako da se stavim u red
Ja sam ga mislila malo pustit doma kad budu ti školski praznici jer će možda i tete malo spajat....a kad ono nisam ni skužila da je to ovaj tjedan. Al nisu ništa pitali u vrtiću ko neće dolazit, a u biti tek jučer su nosili jaja da ih farbaju....možda ga pustim u četvrtak i petak doma. Mlađi mi je malo prehlađen pa mi je glupo ovog puštat doma pa da ne možemo ni van.
. sva sam si čudna. budem leće stavila ovaj put. samo da me ne pita sad gdje su mi naočale
opet nešto hara
.
baš neki dan čujem jednu mamu kako pita malu šta su imali za ručak a mala kaže maneštru i mislim si ja sad ću ja pitat P jer je njemu na meniu uglavnom krumpir i meso
I u principu, kad ga se nešto dojmi iz vrtića ispriča, al onako, kad se sjeti.
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.