Sada je: 18 tra 2026, 21:58.
Moderator/ica: Diami

I neka tebe doma poslije da još jednom obaviš sve radnje 

nije se ni podiga
KKS koma.sve nešto povišeno..sad sam luda skroz.majke mi. i gin i moja dr. rade popodne, ginu su iz laba već poslali mail s mojim nalazom..ne znam nikome da se javim 

vidia je nalaz i reka da mu odma dođem, on je ima neke zahvate u ambulanti. napravit će mi sve briseve sada i dat antibiotik odma..inače pravac bolnica..divota

koliko si sad točno trudna? 

lilkillaink je napisao/la:stiga nalaz...CRP pao sa 66.2 na 54.0 i leukociti s 15.1 na 13.2
jesu skontali od čega je tako visok?
noćas sam se budila svakih sat vremena, non-stop sam na wc-u. pritisak mi je u križima - tupo, konstantno, ali ne bolno. trbuh se je nešto spustio (koliko mogu procijeniti). beba je još prilično aktivna. mislim da bi mogla lagano krenuti i ona aktivna faza poroda. imam klasične kontrakcije koje sam imala i ranije - nepravilne i ne bolne. imam i lagani sukrvavi iscjedak - ali to nije čep nego od skidanja šava. danas sam 37+1. prvorođena je u ovo vrijeme trudnoće već bila rođena
znam da za nju nikada više ništa neće biti isto kada se beba rodi... 

iako je ovo do sada najbolji nalaz urina bio, bilo je sitnih tragova Ca oksalata, i ne znam može li šta od cervikalnih beštija uzrokovat takav crp. čekam još nalaze od briseva, možda će već danas bit gotovi.
zamišljam bebonju u svim tim mini opravicama
danas ću to popeglat, uz neku seriju.

pa tu i tamo koji grčić u listu 

pustili su me na kucnu njegu. Rekli su da me neće bezveze hospitalizirat,Klavocin radi svoje,svr povisene vrijednosti su u opadanju. Trudove nemam,zatvorena sam,prohodna za prst do usca.al sam malcice prokrvarila od pustog cackanja dole,nabijem ih. Ctg uredan,rekose da dođem ujutro na jos jedan ctg. A ako dobijem temperaturu,ako prokrvarim ili bude bas nesto koma da dođem. Inace,nek nastavim s Klavocinom do kraja i javim se svom ginu.eto.

) Sad ćemo u šetnju i idem sebi vidjeti za još par stvari za bolnicu.... da još i to složim i na miru sam.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.