Sada je: 11 ruj 2026, 08:27.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
.
.
.
momentalno.
.
. 

Ja prezirem mast.

ivana7997 je napisao/la:ova dnevna doza od dvije jušne žlice, jel to misli na stvrdnuto ili tekuće stanje... kad je stvrdnuto pa zagrabim, to bude onako vrhom puna zlica, a u tekućem stanju to ne može, jel
ako se misli na tekuće, ihaj, to onda imam![]()
piše li negdje koliko je to grama, pita okpovka u meni
Kokosovo ulje stabilno je na visokim temperaturama pa se može koristiti u pripremanju hrane, za prženje i pečenje, ili kao dodatak u jelima i napitcima. Umjerena terapeutska doza je 3 do 4 žlice ulja dnevno, čime se u tijelo unosi dovoljno laurinske kiseline koja jača imunitet. Postoji više vrsta kokosovog ulja, a najbolje terapeutsko djelovanje ima djevičansko kokosovo ulje. Postoje i rafinirane vrste koje, ovisno o načinu proizvodnje, mogu imati više ili manje ljekovitih svojstava. Ulje iz kojeg je uklonjen miris kokosa pogodno je za termičku pripremu hrane.
Kokosovo ulje se čuva na sobnoj temperaturi i u čvrstom je stanju, dok na oko 24 °C postaje tekuće. Zato možemo reći da zimi imamo kokosovu mast, a ljeti ulje.
al već znam pa me ne iznenadi. al ak prodjem zrinjevac i nije mi mučno, sigurno nisam ni popila kavu 
ni ne volim ga pa mi ne pada teško 
Hajdi je napisao/la:Ja prezirem mast.
Ovo je psiha. Zato jer su nam godinama tupili kako je mast štetna. Mast je u stvari super
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.