Sada je: 25 ruj 2026, 08:47.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

pčelica_maja_23 je napisao/la:Neve jesi ti radila autum ? Jel to preko pol h il ne?
A saunt koji je kraci?
Ali trudim se dat maximum. I mislim da mi je dobar redoslijed da sam prvo odradila fix i fix extreme jer je ipak tempo malčice sporiji i naglasak je bio na formi tijela, držanju i pokretima. To mi sad puno znači jer kod Shauna je sve puno dinamičnije i da sam to krenula prvo em ne bi pohvatala vježbe od prve, em bi bila sporija (a samim tim bi gubila na dinamici) niti bi imala snage u mišićima (i sad mi ih fali, hehe). Mislim, sve su te vježbe na isti kalup, ali recimo da ti ih Jesenka puno bolje "objasni" nego Shaun T. On nema vremena. Mora te tjerati da radiš jumping jacks i heisman 

. svidjaju mi se vjezbe, samo bi mi bilo bolje da imam teze utege.
.

. radila sam kako sam uspjevala... jedva sam čekala kraj...
.
. to sam i ja pitala jer ga u mojem kalendaru nema pa sam od neve, dobila ovu infor.:

Liv Tyler je napisao/la:Ma vi ste nesto krivo povezale. Plyo fix ide u 21 day fix extreme, a ne u obicnom 21 day fixu.

kad sam to vidjela nastavak nije bio bitan 
Ana2010 je napisao/la:ja sam danas odradila yoga fix, prvi put u životu yoga. ajme kako sam ja nesavitljiva. radila sam kako sam uspjevala... jedva sam čekala kraj...

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.