Sada je: 29 tra 2026, 18:47.

latica je napisao/la:kak se pravi krumpir gulaš, nisam to nikad pravila?
ja bi nama nekako više iz prehrane izbacila meso, a onda se svedemo na tijesto jer moji su teški s povrćem i tako opet sve nekako u krug![]()
jutros sam kupila lijepi file domaćeg soma, sad ne znam šta ću s njim popodne. imamo juhicu za zakuhat, i moram smislit što ću sa somom, a da ga ne ispaniram i ispržim, što mi je predosadno.
sutra idemo na fiš i smuđa, jedva čekam.

sutra ujutro rolat burekići, onda poslije šetnje juhica od purećeg vrata i kuhano meso. i za kasnije adorabla isprobavam sutra tvoje pljukance sa šparogama
jedva čekam!
taman nam je metvica izrasal po dvorištu, klinci su brali listiće i onda smo ih namakali i drugi dan šećer - nije bilo puno posla, a isplatilo se! sad ćemo i drugu turu dok metvica raste!adorabla isprobavam sutra tvoje pljukance sa šparogama
Sad više ne pečem sama tofu nego kupim pečeni i samo narežem na kockice i onda u umak stavim vino da ishlapi, timijana, senf i na to zobeno da zgusti.

barem kad mi se da skuhat 
Uglavnom ispala je jako dobro, možda čak i premekano po njihovim komentarima. Uz to naravno mlada cikla na salatu i miješana salata s listovima cikle, nešto malo špinata, rukolom i kristalkom. Umjesto dinstanog graška napravila sam im juhu pa su i to sve pojeli. Uglavnom ručak za pet jer su ostaci i danas 

možda slavljeni bolonjez. možda ćufte, bum vidla.
danas šparoge sa mladim lukom i domaćim špekom i gore jaja
zapravo, ručak nije niti trebao

ali mislim napravit pljukance da potrošim slanutkovo brašno i da klincima uvalim nešto drugo
ja danas vodim djecu na ćevape
?
Mala Bornica je napisao/la:Nisam nikad tako nesto radila. Mogu ovako s odokativnim tvojim mjerama?
dodali smo mladog češnjaka....

Adorabla je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:Nisam nikad tako nesto radila. Mogu ovako s odokativnim tvojim mjerama?
a mogu ti prepisati tocno ako zelis. mislim da imam recept. Ali da na kraju se sve svodi na to da odokativno procijenis jel ok tvrdo. Mora se moci oblikovati u ruci.

Mala Bornica je napisao/la::kiss prijavit cu rezultate.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.