Sada je: 03 ruj 2026, 20:23.
Moderator/ica: Diami

uz to smo imlai vrtićku priredbu, goste u subotu i jučer smo išli popodne na izlet, tako da sam mortus. još smo jučer jeli šarana u rašljama, ne da sam se prežderala, nego sam se prežderala. onda sam se pak nahodala ko blesava po tom selu s ekipom. za kraj smo se vratili u grad i otišli na kolače i kvau. to je bio zadnji čavao u lijesu, kad smod ošli doma samo sam se izvrnula na kauč
čak su i klinci sjedili pokraj mene i ono - nisu skakali nego su ležali malo, nevjerojatno
došla sam danas na posao obavit neke sinice, mislim da ću ranije doma pa od doma završit što još imam i tako. 

rekla mi je da ona misli kako oni grade karakter već u trbuhu sve mi se čini da sam nafrkala

i onda nadam se više ne idem u ured!
znam da nisam baš za dijelit savjete jer također se u svašta uvalim, ali svejedno - dok te to skoz ne prođe moraš više mirovat!

i idem otvorit porodiljni, vrijeme mi je već!

nadam se da će cura brzo biti bolje, ako je osip izbio, valjda je onda viroza pri kraju
i super mi je drago da si vesela zbog Merkura, taj osjećaj da stvari negdje funkcioniraju je neprocjenjiv kad ideš rodit! samo nek tako i ostane!

Nadam se da nece nista krenuti kako ne treba,svakako bolje da si im na oku.
Trebace mi celicni zivci da to izguram

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.