pozdrav!
mamamu, nemam pametan savjet, ali se nadam da ćete riješiti uskoro taj problemčić.
neve,

za komarce. meni se čini da je D isto alergičan na ubod komarca, užasno natekne ako se odmah ne namaže uljem nima
http://www.tvornicazdravehrane.com/ducan/nim-ulje/. to mi je super otkriće koje mi je rekla jedna homeopatica prije par godina. smrdi ko kuga

, ali super je kad se namaže na ubodeno mjesto, prestane svrbjeti i ne natekne. bočica nam traje već treću godinu.
a klopa je uvijek bolja drugdje, a ne doma

.
mi smo imali zanimljiv vikend. u sub je mm isao na druženje s deckima s faksa. oni inače kampiraju od petka do ned, ali ne budu svi sva tri dana ondje. D je išao s njim i zabavno im je bilo. a ja sam bila doma s J i J

. isto smo lijepo proveli dan, prosetali do plaže, umočili malo noge... J bi se isto kupala, ali nije još baš pravo zagrijalo. valjda hoće uskoro. u biti je puuuno lakše kad nema doma jednog od ovo dvoje starijih

.
a jučer smo imali cjelodnevno druženje kod nas. neki su došli već ujutro, neki popodne - 2 obitelji s malom djecom + moje 2 sestre s muževima. tata Jelenine najbolje prijateljice je prije dosta godina radio ljeti pizze u jednoj dobroj pizzeriji. mi imamo krušnu peć, a on ima znanje i volju, pa smo uživali u odličnim home made pizzama

. djeca su u biti malo jela. neki su radili svoje male pizze. uglavnom su jurila po dvorištu cijeli dan. svima je bilo lipo

. ali izluđuje me što se D jučer opet popišao malo u gaće i to triput

. ne da mu se prekidati igru i otići na wc. gaće su mu već malo mokre i na jedvite jade tek onda ode na wc

.