Sada je: 18 tra 2026, 16:50.
Moderator/ica: Diami

bitno da beba odgovara mjerama i to je to!

Ukopala sam se na kaucu i odmaram. 

Pokusaj se ne nervirati, naredni UZV ce sigurno biti dobar.
Dala mi Tothemu da sredim gvozdje do poroda
Sutra oftamologu u bolnicu, nadam se da nece biti nikakvih mogucih komplikacija i da cu se moci poroditi prirodno. Nekako me strah carskog. D. je isto danas obavila kontrolu i dobila dozvolu za park, pa je divljala dva sata i kukala svima redom kako je MAMA nije pustala iz kuce danima
Ja sam se naravno smorila cijeli dan od jednog do drugog doktora, akuci me docekao rucak i opsti haos. Mala hrce odavno, sve mi se cini da cu i ja za pola sata biti u dubokom snu, samo dok mm stigne i donese tresnje koje tamanim kao luda zadnjih dana
Mada, kaze da cu izgurati jos desetak dana vjerovatno 

ne znam kako je to sve zamišljeno da funkcionira bez potpore, jer stvarno trebaš mirovat a dolazit na kontrole i šta ja zna, a nema te tko vozit ili puno obitleji danas i nema auto
a kad su me vidjeli doma, prvo su se na trbuh bacili i ljubakali malu seku i tepali joj, to me odmah naravno rasplakalo - kako se oni ne ljute na nju što mene nije bilo i sl., nego se brinu za seku kao i za mamu
, a jučer je bila i teta koja nam sprema i sve očistila i popeglala što je ostalo. mama je jučer išla doma, ali je ostavila ručak i za danas imamo, tako da stvarno mogu odmarat. klinici popodne idu na rođendan, mm ih vodi, ja sam sve telefonom koordinirala i za sad sve funkcionira. 

jel ti ima još tko pomoći oko djece kad dođeš kući?
ne znam jel to od ležanja pa se mišići opuštaju ili šta, ali prije 10-ak dana sam držala predavanja za vikend, pričala po 5 sati u komadu, dva dana za redom, sad se zadišem dok pročitam priču za lako noć
u petak sam 4 km prehodala, jučer dok sam se malo muvala po kući ne radeći ništa, sva sam se osjećala umorno ...
moram poslat nekoga da mi pokupi nalaze. jedino koliko sam skužila nisu radili na onaj streptokok bris? to da ne povjeruješ. a moja dr preko socijalnog je na godišnjem, vidjet ću jel mogu to privatno obavit da ne hodam sad okolo tražeći zamjenu za uputnicu, eeee čovječe, sad ću se na kraju nahodat okolo, koliko nisam u cijeloj trudnoći 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.