Sada je: 30 tra 2026, 09:42.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Spremam klince na more s bakom i djedom, bili smo cijelo popodne u kupovini morskih rekvizita koji im fale, došli u pol 9 doma, taman da ih idem okupati i spremiti spat, danas/sutra ih pakiram, a ovaj vikend moto-klub od MM organizira susret (što znači da ga nema doma od danas do nedjelje, sama sam s klincima), i htjela bi otići slušat Zabranjeno pušenje večeras
Isprike, isprike... Ali ako ne prije, od nedelje kad klinci odu na more sam slobodna!!!! Sva sam uzbuđena zbog toga
Onda ću imati vremena.

nevenera je napisao/la:Napravim danas topik za početnike
S navedenim programima koji mogu raditi početnici
Kopiram iz glavnog topika
Što kažete
Meni se čini da su Jillian cize Piyo P90 za početnike
Nisu laki ali su lakši
Low impact su

Ja sam sebi jedan pokret u cizeu prilagodila. Naime on trip leg radi samo na jednoj, a ja izmjenjujem. Onako me previse noga boli, a ovo mi savrseno. Jos se uhodavam u basebal pomret, ostali odmah ukopcani
. basebal je i meni cudan bio, trebala bi ga uvjezbati pred ogledalom, pa bi onda mozda skuzila kako i sta.
. kaze MM da mi sigurno fali necega u organizmu ako nakon toliko vjezbanja imam muskulfiber. rekla sam mu da nema pojma
. salim se, bila sam malo pristojnija 
pulse je napisao/la:Ja se nosim mišlju da sebi sastavim program od kombinacija nekoliko njih koje sam do sad radila. Ili da sastavim 2-3 varijante pa da ih mijenjam neko vrijeme ciklično, dok ne dođe momenat za nešto skroz drugo. Šta mislite o tome?
.Mala Bornica je napisao/la:
jucer sam cize 8s s kcerkom odradila, fora je. ali i meni se cini bez veze trip leg na jednoj nozi, ja volim da bude simetricno. basebal je i meni cudan bio, trebala bi ga uvjezbati pred ogledalom, pa bi onda mozda skuzila kako i sta.
moram malo prouciti kalendar za cize, jucer nisam stigla, ali koliko sam shvatila ide isti trening po tjedan dana.
imaš muslul fiber svaki puta kada koristiš mišiće na drugačiji način, i kada koristiš one koje inače ne
ovo je plesni program nije čudo Bornice
ali musculfiber je od pusha i bunsa. nove vjezbe, tezi utezi.
. bas me zanima...
u sridu pčelice

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.