Sada je: 30 tra 2026, 09:35.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
nevenera je napisao/la:Zato i radim i dalje s malim težinama
Da bude pravilno

Jest da moram spuštati rolete da me ne vide svi koji prolaze cestom, ali čudim se kako mi u početku nije palo na pamet da su i vrata od terase - zapravo vrata

. Ja sam u uto imala rest day, a umorila sam se ko pas - sinko je slavio rodj. Jucer opet cardio 2. A danas me opet ceka workout 7. To cu predvecer kad bude mm doma. Danas mi D nije u vrticu jer mu je lice nateceno od komaraca pa mi je zgodnije popodne uvalit mm-u djecu i vjezbat. 
.
. Koristila utege od 2 kg, 3,7 kg i 5 kg. Star jumps, sklekovi, plenkovi i ostale radosti.

nevenera je napisao/la:Body beast ti je jako sličan hammeru. Samo što body beast može raditi svaki početnik
Kao što je chisel sličan fix extremeu
Dok ima utege u rukama, to je to. Kad uzme u ruke elastičnu traku, onak, ne. Kao da drži konac i svaki tren će ju prepoloviti
Dok je s utezima na benchu, isto izgleda kao da tamo pripada. Za razliku kad počne skakati u plyometrics, dojam je malo neobičan. Ali svaka mu čast, da s tolikom mišićnom masom zapravo ima dobru kondiciju u smislu nekog cardia i dobru fleksibilnost. Meni se zapravo taj bodybuilderski izgled uopće ne sviđa, ali me fascinira kako je moguće izgraditi takvo tijelo.

. Upravo sam odradila danasnji trening - workout 8 (8. tjedan body revolution u tijeku). Jutros sam prvi put ove godine ukljucila klima. Nema sanse inace da vjezbam.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.