Eh, da... jučer Hammer conditioning.
Jedan od boljih Hammer-treninga, definitivno. Zbog Conditioning u naslovu mislila sam da će biti više cardio-tip treninga, ali Sagi očito nije zadužen za cardio

Iako, trening ima i elemente cardia, s obzirom da svaka vježba obuhvaća nekoliko mišićnih skupina, radi se dosta ponavljanja, srce mora pošteno pumpati dok završiš vježbu. Rade se 4 runde, u svakoj 2 različite vježbe koje se rade 2x svaka unutar runde (jednom u lijevo, drug put desno ako je takav tip vježbi), 12 ponavljanja. Odmah nakon zagrijavanja drito u glavu - sklekovi, s tim da nakon skleka privučeš koljeno u stranu (side crunch), pa se pomakneš kao kazaljka na satu na slijedeći puni sat (dok ne napraviš krug od 12 sklekova). Ja sam obično došla do 10 sati, a oni su već završili (ali tih 10 sklekova i cruncheva je bilo pravilno i po "muški"). Onda ima malo burpeeja s utezima, čučnjeva i podizanja utega istovremeno i slično, uglavnom svka vježba uvijek obuhvaća nekoliko većih mišićnih skupina. Najteži mi je bio Fly Lunge Twist. Znači (nadam se da kužite opis, za one koje zanima

U jednoj ruci držite uteg, i kaže Sagi LAGANI uteg (ne, nije se šalio). Raširite ruke, prvo primaknete onu kojom držite uteg ispred sebe, onda uhvatite i drugom rukom uteg (neprestano držite ruke ispružene ispred sebe), napravite Lunge, i onda Twist (okret gornjim dijelom tijela i ispruženim rukama s utegom) u stranu. Imala sam uteg od 3 kg, i bio mi je pretežak. Onaj osjećaj kad se trudiš držati uteg, a ruka/ruke protivno tvojoj volji samo padaju prema dolje

Ne odmah, ali pri kraju tih 12 ponavljanja u svaku stranu, ruke su me prestale slušati.
Sad znam kakav tip treninga mi najbolje leži... Ili žešći cardio (ako su uključeni utezi, savršeno) ili ovako nešto kad kroz jednu vježbu radiš skoro pa cijelo tijelo, uz dovoljan broj ponavljanja da se mišići iscrpe. Kad Sagi ima vježbe gdje se više fokusira na jednu po jednu mišićnu skupinu, onda mi to nije tako zanimljivo.