Sada je: 03 ruj 2026, 22:34.
Moderator/ica: Diami

Kaze teta iz apoteke da kao treba par dana koristenja da krene djelovati kako treba,pa cemo vidjeti...D vitamin isto dajem,dvije kapi svaki dan. Svenegali,ako te tjesi,i on je u bolnici isao na suncanje,no svakako smo.morali ostati tih 5-6 dana,pa se nisam bacala u.neku tesku depresiju,samo sam se tjesila da ce to brzo proci i da cemo za koji dan kuci i tako je i bilo
Svaki dan smo na terasi po malo,ja ih rado u setnju,no jos me ziga,boli,zateze svrbi...Za koji dan se nadam da cemo.napokon svi.zajedno vani...

probaj iskoristiti ovo vrijeme dok je ona tamo da se odmoriš jer to ti treba i da ti se grudi isto oporave - nisi nam ništa napisala jel to šta bolje. odmaraj i nastoj se opustit, ona je brzo opet s tobom i trebat će ti snage. to sunčanje nije ništa strašno, puno beba to prođe i bolje da vam tamo riješe žuticu pa idete doma mirne. možda i pupčić otpadne dok ste tamo pa nemate doma s tim brige. probaj se usmjerit na pozitivne stvari, bit će sve sigurno bolje kad dođete doma, a to je sa svakim danom sve bliže kako god okreneš
i slobodno se pojadaj tu kad ti bude teško, nemoj to sve držat u sebi, hormoni te peru, to je normalno, izbaci sve iz sebe, samo si olakšaj, da skupiš snage za dalje

znam da ti je teško kad ste odvojene, ali proći će to brzo. Vidjela sam da si pisala kako je stalno na sisi, moja je tako bila sve do prije nekoliko dana. Imala sam osjećaj da samo dojim, svi mi govorili možda nema dovoljno mlijeka a na kraju ispalo da je u 24 dana dobila 6cm i 1300 gr toliko o tome. Samo ti nju doji na zahtjev kad budete opet zajedno i to će doći na svoje.

bila je jutros patronažna i vagala je. uz naravno rezervu jer nije svaka vaga ista, i jer ona sad nije kakala, ali u 11 dana od kad smo otpušteni iz rodilišta dobila je ravno 300g, što bi bilo sasvim ok. sada je na 3220, rođena je s 3040, a otpuštena s 2920. ona je raspoložena, lijepo spava, sisa, kad je budna šuti i gleda nas, mljacka, maše rukicama i uglavnom, djeluje skroz zadovoljno. ne napinje se, puno prducka i trbuščić nije tvrd. puno piški. ali ne kaka 

super.

tri puta, zlatno, bas kako treba, bez da je trepnula, ko da je svaki dan kakala

zato je danas patronažna bila da je izvaže, dobila je samo 70 g u tih 5 dana, kad je jučer pola kile iskakala
Ja sam toliko ljuta,da bih najradije nekoga istukla. Nekidan nam u goste dosla rodjaka,u zadnji cas nazvala i samo rekla da stize da vidi bebu. Tek kad je dosla sva srecna prica kako je bolesna,doslo mi.da je izbacim napolje
Naravno,dva dana nakon toga mene hvata temperatura,grlo boli toliko da ne.mogu da gutam...dr kaze da nije za atb,jer je beba jos jako mala...Isti dan D.iste simptome...njoj su dali atb. Luda sam,luda. U sred noci u isto vrijeme se bude,velika kaslje,povraca,trazi mamu,dok mali mora sisati i.ne mogu sa njom nista. Sva sreca da je mm jos na godisnjem,inace bih skrenula totalno. Ja jeden bijeli luk,med,djumbir,nalivam se cajevima...Samo se nadam da ce malca preskociti,mene vec prolazi,a i D.je bolje. Zamislite to,bolestan ici u kucu gdje je mala beba! Grozno!
Moracu jos nekoliko dokupiti pred zimu,jer nam susilica steka,a nema sanse da uskoro kupimo novu,a trebace im sto godina da se osuse.

sad se moram i slikat i na policiju, poludit ću časna riječ!!!Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.