Sada je: 29 srp 2026, 07:09.
Moderator/ica: medo14

Idući tjedan je ujutro pa je pretpostavljam do 12 svaki dan gotova. Čini mi se da će to biti ok. 

mazilica je napisao/la:Moj je odusevljen. Ima vremena za igru i prije i poslije skole,a to mu je najbitnije

Cathy je napisao/la:mazilica je napisao/la:Moj je odusevljen. Ima vremena za igru i prije i poslije skole,a to mu je najbitnije
Čekaj kada skuži da mora pisati zadaće i učiti.

to je prvi put, uvijek idu isti dan na različita mjesta.
molim savjet gdje nabaviti grah koji sigurno raste.
Barbi je napisao/la:Dobro jutro.
Moja četvrtašica dobila je zadatak zasaditi grah. Budući da imamo loše iskustvo sa bratom jojkad uz sve napore grah nije proklijao ni niknuo
![]()
molim savjet gdje nabaviti grah koji sigurno raste.

Neće mu tako brzo dosaditi, ta novootkrivena samostalnost im daje adrenalin koji traje.
Moj stariji je sad osmi razred i ni blizu mu nije dosadilo samostalno landranje uokolo. Da, ponekad bi radije da ga netko negdje odveze, ali to je stvarno samo ponekad.
Pratimo rast svakodnevno.

Ne idu svi istim redom, gledam to po mojima. Doruna uciteljica ide strogo po redu u udzbeniku, matijina ne i to mi ima cesto vise smisla. Recimo u drugom razredu, dora je ucila sat, a jos nisu naucili iz matematike zbrajati do 100. Matijina je sat ostavila za proljece.

leptir422 je napisao/la:
Nego - peru li vaše klince već hormoni? Da odgovaraju, da ne misle na ništa pametno

euforična sam. 

(3. razred)

BOŽIĆNA AKCIJA TRAJE OD 03.12.2016. – 22.12.2016.!
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.