Z je sad 8. razred, 5.0, nadamo se tome i u ovom razredu. sve ide bez problema, no najviše voli matematiku, posebno fiziku, htjela bi studirati fiziku (o tom potom, ali to su sadašnje želje) i želi u mioc ili petu.
osobnih iskustava nemamo, što čujemo ovako usput jako se razlikuje od osobe do osobe. znamo nešto bolje jednog dečka koji je sad 1. razred mioca, ali on je tek krenuo pa nema nekih velikih iskustava.
mm i ja smo više za petu samo zato što nam je bliže. dosta bliže. uistinu mi je glupo da zbog neke male razlike u kvaliteti škole Z dnevno potroši tri sata na putovanje. no ona je puuuno više za mioc.
zanimaju me vaša iskustva, iskustva vaše djece... sve.
hvala!
(ako je topic na krivom mjestu, molim da ga premjestite)
(ako se negdje o tome pisalo, molim da me uputite i zanemarite ovaj post
)

, a bome i studirala sam sa valjda 50% ljudi iz te dvije škole.
). no s druge se strane bojim da ne pogriješi, ne možda u smislu same škole, jer svi kažete da su podjednake, nego samo zbog tog putovanja. a nama je razlika u putu dosta velika jer smo u zaprešiću (postoji šansa, iako vrlo mala, neke selidbe u zg). do pete bi mogla vlakom do zapadnog (20-25 min) pa onda tamo pješke 10-15 min, znači ukupno daleko ispod jednog sata putovanja, plus ne ovisi o bologni na kojoj je uvijek katastrofalna situacija, vlak šiba po pruzi, a ostatak puta ovisi samo o svojim nogama. a do mioc-a nema vlaka, nego bus do črnomerca (sigurno 25 min, a ujutro kad je na bologni gužva i puno više) i onda tamo na jedanaesticu pa ohoho vožnje, sigurno 40-ak min, ako nije gužva, a uvijek je gužva na cesti. morala bi kretati sigurno sat i pol prije nastave.
)