Uzivaj sada, nema potrebe za sada brinuti unaprijed jer cete ioanko iznenaditi necim sto uopce nisi ocekivala 
Sada je: 27 srp 2026, 01:24.
Moderator/ica: medo14
Uzivaj sada, nema potrebe za sada brinuti unaprijed jer cete ioanko iznenaditi necim sto uopce nisi ocekivala 
, i majka djeteta koje je tada bilo 3. razred, a sad je 2. srednje mogu reći da je moje iskustvo takvo (x2) da što sam ja više oladila oko vođenja brige o njihovoj školi to su oni bolje i bolje plivali do toga da su prošlu godinu (1. srednje i 7. razred) završili s pohvalnicma kao najbolji/jedan od najboljih učenika u razredu. A ono najnajnaj bolje od svega je da je moj angažman bio maltene nikakav. (kupovala sam pribor, ipak
)
Hajdi je napisao/la:Duga, daj malo ispregni, škola je djetetova obaveza a ne tvoja. Poguglaj "helikopter roditeljstvo", da ti sad ne stavljam linkove.
Adorabla je napisao/la:Duga meni se po ovome što ti pišeš čini da je ona shvatila sistem učenja tako da mislim da se ne bi trebala brinuti. U svakom slučaju ne dok to ide dobroUzivaj sada, nema potrebe za sada brinuti unaprijed jer cete ioanko iznenaditi necim sto uopce nisi ocekivala
), neću očekivati nemoguće
.
.Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.