Hope77 i ja smo primijetile da vam nedostaje inspiracije za kuhanjem, stoga povirite malo u temu Jesen 2016. pa ćete možda naći nešto za sebe i ukućane

Sada je: 29 tra 2026, 17:34.

Ina66 je napisao/la:danas smo pekli pizze - jednu vegetarijansku, jednu normalnu
sutra nama kokoš na boci pive, a njoj pita krumpiruša

Ina66 je napisao/la:kokoš pečena ležećki

ajme, cijeli dan sam bila ponosna na svoju ideju i kombinaciju okusa
, homemade bbq umak .
pitam jer kad vidim nekad sta sve kuhas pitam se tko to sve pojede? Kod nas kad budu recimo dva priloga obavezno imamo dva dana rucak jer moji jedu ko ptići
mi smo imali tarte au citrone prema Marry Berryideja koju je MM dobio gledajući jučer Paula Hollywooda
latica je napisao/la:Malamaja ja tebe moram pitat nesto sto me odavno zanima a to je koliko clanova obitelji brojite?pitam jer kad vidim nekad sta sve kuhas pitam se tko to sve pojede? Kod nas kad budu recimo dva priloga obavezno imamo dva dana rucak jer moji jedu ko ptići
![]()
ja i juniorka
prije sam kuhala za četiri, pa bih ja pojela dva obroka

.

malamaja je napisao/la:latica je napisao/la:Malamaja ja tebe moram pitat nesto sto me odavno zanima a to je koliko clanova obitelji brojite?pitam jer kad vidim nekad sta sve kuhas pitam se tko to sve pojede? Kod nas kad budu recimo dva priloga obavezno imamo dva dana rucak jer moji jedu ko ptići
![]()
ja i juniorka
i trenutno četiri mačke. obitelj. uža.
susjede ubrojimo kad imamo bučnica, pita i inih delicija.
s vremenom sam se naučila kuhati za trojeprije sam kuhala za četiri, pa bih ja pojela dva obroka
![]()
recimo u nedjelju je ostalo vrlo malo repe i krumpira, salate ništa, juhe ništa...i par kremenadli, taman za danas uz buče.
možda ja ne bih toliko kuhala ali kod mene kad nema nekaj sa žlicom i nije skuhano taj dan, juniorka kvoca ko kvočka
svaka ti čast ak ti se da svaki dan tak sve redom kuhat za vas dvije

Adorabla je napisao/la:danas smo jeli u čast oktoberfestu švapsku salatu od krumpira

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.