Sada je: 30 tra 2026, 12:49.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

nevenera je napisao/la:Ako se koriste utezi mora bit
Od chalene extreme preko hammer do P90x3 il body beasta
Ali mi nije bilo bitno prije
Pa nisam ni gledala u folder jel ima
A ima
. i radio je samovoljno svoje modifikacije, i to vrlo mudre
. npr. kod zagrijavanja ide dizanje noge i suprotne ruke dok se ne dotaknu prsti na nogama a da noga bude ravna, a je on sjeo na pod i ulovio si prste na ispruzenim nogama
.
iako sam mislila da pamtim

i brzo mi prode trening. Sad sam treci tjedan build faze. Sljedeci vec ide bulk.
.

tj. spavao. 

), pa sam odradila kratko zagrijavanje, jedan kratak cardio trening sa topica s kratkim treninzima (8 min) i par minuta istezanje. bolje ista nego nista. nisam se preznojila ali sam se jako zapuhala nevenera je napisao/la:Morena kako je išao agility
Jel ti bolji taj ili chisel?
Meni je tonijev bolji
Hammer power kod mene
Nisam stekla taj dojam kad sam radila 22 min hard corps, tamo mi nije bio nešto ekstra, ali sad mi je baš "legao". Malo sam kasnije pogledala još neke snimke koje prije nisam, između ostalog i MMX koji dolazi na red u drugom bloku treninga (mislim) - tu je pokupio veliki plus kod mene!! Jedva čekam.

morena je napisao/la:Sagijev Hammer Power je meni bio odličan, totalno drugačiji od svega što sam prije radila, tako da mi je to jedan od zanimljivijih treninga.
morena je napisao/la:Agility je odličan, bolji mi je od chisel!
. traje malo manje od 42 min.
! od 1.3. ove godine redovito vježbam. mislim da je najduža pauza bila 3 dana kad sam bila bolesna. inače se uglavnom pridržavam programa i imam 1 ili 2 dana odmora u tjednu. i super se osjećam! znam da mi je sad lakše dok ne radim, ali nadam se da ću i kasnije održavati formu i kondiciju.
Ana2010 je napisao/la:znate što? ja sam baš sretna što sam vježbačica! od 1.3. ove godine redovito vježbam. mislim da je najduža pauza bila 3 dana kad sam bila bolesna. inače se uglavnom pridržavam programa i imam 1 ili 2 dana odmora u tjednu. i super se osjećam! znam da mi je sad lakše dok ne radim, ali nadam se da ću i kasnije održavati formu i kondiciju.
Mozda u nedjelju ipak uspijem kad se vratim doma.nevenera je napisao/la:Moguće da si imala drugi kalendar

Mala Bornica je napisao/la:ma je u kalendaru, ali ja sam radila nesto drugo tada. iz 21DFX, power strenght ili fix chalenge. ali ne znam zasto sam tako napravila

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.